Οι πραγματικές καταναλώσεις σε best sellers μοντέλα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πραγματικές καταναλώσεις σε best sellers μοντέλα

13.807 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2015)

Είναι η πιο hot ερώτηση της χρονιάς, αφού όλοι ξέρουν πως η τυποποιημένη κατανάλωση κατά NEDC διαφέρει από την πραγματικότητα. Στο auto Τρίτη μετράμε την κατανάλωση κάθε μοντέλου που δοκιμάζουμε και αποκαλύπτουμε πόσο καίνε στην καθημερινή χρήση τα best sellers μοντέλα ανά κατηγορία.

Η προς τα πάνω απόκλιση της πραγματικής κατανάλωσης σε σχέση με αυτήν κατά NEDC (New European Driving Circle) είναι κάτι γνωστό σε όλους. Ακόμη και ο ACEA (Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου) έχει ανακοινώσει πως οι μετρήσεις κατανάλωσεις έχουν απόκλιση από την πραγματικότητα και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μέτρο σύγκρισης. Η ουσία όμως παραμένει αναπάντητη. Πόσο καίνε τα σύγχρονα μοντέλα πραγματικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παρακάτω αποκαλύπτουμε την πραγματική κατανάλωση των best seller μοντέλων που έχουμε υποβάλλει σε μέτρηση, χωρισμένα ανά κατηγορία και ανά καύσιμο.
Την πρώτη ένδειξη μπορείτε να την έχετε διαβάζοντας το παραπάνω γράφημα, όπου αποτυπώνεται ο μέσος όρος της κατανάλωσης ανά κατηγορία και καύσιμο σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις και τις μετρήσεις κατά NEDC. Στις επόμενες σελίδες, ωστόσο, θα βρείτε όλα τα best seller μοντέλα αναλυτικά. Κάποια, όπως θα δείτε, κάνουν την ευχάριστη έκπληξη, ενώ άλλα «τσιμπάνε» την κατανάλωση προς τα πάνω. 
ford
skoda