Τα δύο αυτά αυτοκίνητα ονομάστηκαν από την εταιρεία Thor και Vader.

Yπενθυμίζουμε πως η Agera RS έγινε πέρσι το γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής.

Oι τελευταίες δύο Agera!

1.865 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Οι δύο τελευταίες Agera βγήκαν από την γραμμή παραγωγής και με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών τους θα βρεθούν στο Goodwood. Δείτε τα ονόματα που έδωσε η εταιρεία στα δύο αυτά αυτοκίνητα.

Με τον αντικαταστάτη να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, οι τελευταίες δύο Koenigsegg Agera μόλις βγήκαν από την γραμμή παραγωγής και είναι έτοιμες να παραδοθούν στους νέους τους ιδιοκτήτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφτούν με την σύμφωνη γνώμη τους το Φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood. Mάλιστα, τα δύο αυτά αυτοκίνητα ονομάστηκαν από την εταιρεία Thor και Vader και αποτελούν τα δύο από τρία μοντέλα της σειράς Final Edition που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2016.

Το Thor έχει δίτονη βαφή ενώ η αεροδυναμική του σχεδίαση έχει λάβει κάποια στοιχεία από τα μονοθέσια του Le Mans για να βελτιωθεί το κράτημα του αυτοκινήτου σε μεγάλες ταχύτητες. Από την άλλη πλευρά, το Vader καλύπτεται ολόκληρο από το ίδιο ανθρακί χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη αεροτομή, γιγάντια εμπρός και πίσω σπόιλερ κ.α.
 
Yπενθυμίζουμε πως η Agera RS έγινε πέρσι το γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής, όταν κατάφερε να φτάσει τα 444,7 χλμ./ώρα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Racelogic που ήταν υπεύθυνη για την καταγραφή του γεγονότος. Ο αντικαταστάτης της αναμένεται να εξοπλίζεται με ίδιο μηχανικό σύνολο με κάποια ίσως αναβάθμιση στην ισχύ, με σκοπό να καταρρίψει εκ νέου το ρεκόρ που κατέχει η εταιρεία.
 

E-CUSTOM
Mitsubishi