6 φωτογραφίες »

Oι τιμές του Toyota RAV4 PHEV στην Ελλάδα

21.214 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2021)

Το Plug-in υβριδικό Toyota RAV4 των 306 ίππων διατίθεται πλέον στην χώρα μας με τις τιμές του να ξεκινούν από 51.950 ευρώ.

Διαθέσιμο στην χώρα μας είναι πλέον το Plug-in υβριδικό RAV4, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Τοyota, με τις τιμές να ξεκινούν από 51.950 ευρώ.

Το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης του μοντέλου συνδυάζει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 18.1 kWh, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης κύκλου Atkinson που βρίσκουμε και στο κανονικό RAV4. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ισχύ 306 ίππων, που το φέρνει στην κορυφή της γκάμας, με το σπριντ στο 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 6 δευτερόλεπτα. 

Παράλληλα η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως βάσει του WLTP οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 22 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, ενώ η Τοyota υπόσχεται κατανάλωση 1λτ./100 χλμ.. Αναφορικά με την αυτονομία κίνησης αποκλειστικά με ρεύμα, οι Ιάπωνες υποστηρίζουν πως ανέρχεται σε 75 χιλιόμετρα, μετρημένα και αυτά σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να «πιάσει» το μοντέλο κινούμενο αμιγώς ηλεκτρικά δεν ξεπερνάει τα 135 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του RAV4 είναι βασισμένη στην πλατφόρμα GA-K, ενώ η Toyota διατηρεί αναλλοίωτα τα off-road χαρακτηριστικά τα οποία προέρχονται από το σύστημα τετρακίνησης AWD-i που είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Oι τιμές ξεκινούν από 51.950 ευρώ στην έκδοση Αctive Plus, το επόμενο βήμα είναι το εξοπλιστικό επίπεδο Style με αρχική τιμή 53.970 ευρώ, η Style Plus ξεκινά από 56.620 ευρώ ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Black Edition που προσφέρει ξεχωριστή εμφάνιση στο SUV της Toyota με τις τιμές να ξεκινούν από 60.800 ευρώ.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης Active Plus μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: έγχρωμη oθόνη 7 ιντσών, 6 ηχεία, ατμοσφαιρικό φωτισμό, LED φώτα μπροστά και πίσω, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, μπάρες οροφής, ζάντες 18 ιντσών και ρεζέρβα και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.
 

VW CRAFTER LEASEPRO
test center