Όλα τα μοντέλα της Φρανκφούρτης

Όλα τα μοντέλα της Φρανκφούρτης

52.984 Επισκέψεις στο άρθρο

Γεμάτη πρεμιέρες η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα είναι το αυτοκινητικό γεγονός του τελευταίου τριμήνου του 2015 και μεις σας αποκαλύπτουμε το τι θα δούμε.

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης συγκεντρώνει (από τις 17 έως τις 27 Σεπτεμβρίου) πάνω της το αυτοκινητικό ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού. Η Έκθεση, η οποία διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια (στο μεσοδιάστημα διεξάγεται αυτή του Παρισιού), για άλλη μια χρονιά θα μας παρουσιάσει μια σειρά από νέα και άκρως εντυπωσιακά μοντέλα και πρωτότυπα, τα οποία σύντομα ή αργότερα στο μέλλον θα τα δούμε στους δρόμους. Εμείς, σας παρουσιάζουμε τις περισσότερες από τις νέες πρεμιέρες, μαζί με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες και φωτογραφίες για αυτές.
Μια Φρανκφούρτη γεμάτη αστέριαΠολλές και άκρως σημαντικές πρεμιέρες μας περιμένουν λοιπόν στη φετινή Φρανκφούρτη, εκεί όπου βέβαια το auto Τρίτη θα είναι παρόν. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά, τα μοντέλα παραγωγής, αφού πολλοί κατασκευαστές επέλεξαν να μας αποκαλύψουν εκεί τις νέες τους δημιουργίες λίγο πριν το λανσάρισμά τους. 
Ξεχωρίζουμε αρχικά τη νέα Alfa Romeo Giulia, την καινούργια πισωκίνητη ντίβα της ιταλικής μάρκας, αλλά και το νέο, γεμάτο τεχνολογία Audi A4. Προϊοντική επίθεση πραγματοποιεί η Mercedes, η οποία θα έχει στη Φρανκφούρτη τόσο τη νέα Mercedes C-Class Coupe, όσο και τη GLC, την S-Class Cabrio και την ανανεωμένη A-Class
Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία θα είναι και αυτή του καινούργιου Opel Astra, ενώ και οι Γάλλοι θα συμμετάσχουν με μια σειρά από νέα μοντέλα (Renault Talisman, Peugeot 308 GTi, Peugeot Fractal Concept, Citroen Cactus Concept, DS4 Crossback κ.λπ.). 
Σημειώστε ότι τρεις ακόμη σημαντικές πρεμιέρες που αναμένουμε, αυτές των νέων VW TiguanToyota Prius και Renault Megane, απουσιάζουν από το θέμα, μιας και ακόμη για αυτά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση. Ωστόσο, σταδιακά και μέχρι το ξεκίνημα της έκθεσης, θα είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε όσες από τις πληροφορίες για αυτά δουν το φως της δημοσιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN