Όλα τα μυστικά: Τα καλύτερα & χειρότερα πορτ-μπαγκάζ ως 20.000€

90.312 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2022)
Όλα τα μυστικά: Τα καλύτερα & χειρότερα πορτ-μπαγκάζ ως 20.000€
8 Φωτογραφίες »

Θες αυτοκίνητο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι τσέπη; Αυτά είναι τα 4 αυτοκίνητα με τον καλύτερο χώρο αποσκευών κάτω από 20.000 ευρώ, για να βάζεις όσο το δυνατόν περισσότερες αποσκευές. Δες, επίσης και τα 2 μοντέλα με το μικρότερο πορτ-μπαγκάζ, στο ίδιο μπάτζετ αγοράς.

Με top τιμή & «άπλα» για 5 επιβάτες!

Κάποιος θα κοιτάξει την εμφάνιση, κάποιος άλλος την οδική συμπεριφορά, ένας τρίτος θα αξιολογήσει τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα κοιτάξουν την τιμή, πριν αγοράσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο. Με όριο αγοράς τα 20.000 ευρώ, το AutoΤρίτη παρουσιάζει τα 4 αυτοκίνητα με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, καθώς επίσης και τα 2 με τον μικρότερο, στο ίδιο χρηματικό μπάτζετ.

Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε 6 μοντέλα από τρεις κατηγορίες. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, μία μέση βαλίτσα καμπίνας έχει χωρητικότητα 35 λτ. (χωρίς το εξωτερικό τους κέλυφος), άρα μπορείτε να υπολογίσετε πόσες θα χωρούσαν στο πορτ-μπαγκάζ των παρακάτω αυτοκινήτων.
 
Εκτός αυτού, μπορείτε να δείτε πώς τα «πήγε» κάθε όχημα στις επιμέρους μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center. Από την κατανάλωση και τους χώρους καμπίνας, μέχρι την αποτελεσματικότητά του σε φρενάρισμα και προσπεράσεις (ασφάλεια), θα έχετε μία πλήρη εικόνα για τα 6 αυτοκίνητα που αγοράζεις κάτω από 20 χιλιάρικα.


Κορυφαίο χώρο αποσκευών έχει το Hyundai i30 fastback, όπου ναι μεν είναι ρηχό, όμως βαθύ και μπορείς να υπερκαλύψεις τις ανάγκες μίας 5μελούς οικογένειας.

Κορυφαίο χώρο αποσκευών έχει το Hyundai i30 fastback, όπου ναι μεν είναι ρηχό, όμως βαθύ και μπορείς να υπερκαλύψεις τις ανάγκες μίας 5μελούς οικογένειας.

Ποια είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκαζ

Ποια έχουν την καλύτερη κατανάλωση

Κατανάλωση στην πόλη

Κατανάλωση σε ταξίδι

Πραγματική αυτονομία σε ταξίδι

Ποια έχουν τους μεγαλύτερους χώρους

Πόσοι επιβάτες και πόσο άνετα χωράνε στο πίσω κάθισμα

Πόσος χώρος μένει για τα γόνατα των πίσω επιβατών

Πόσος χώρος μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών

Ποια προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια

Ποια στρίβουν καλύτερα

Ποια φρενάρουν καλύτερα

Ποια προσπερνάνε καλύτερα

test center
ΜΟΤΟ