Opel Astra: «Χαμήλωσε», φόρεσε 20άρες ζάντες & χρωματίστηκε
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Astra: «Χαμήλωσε», φόρεσε 20άρες ζάντες & χρωματίστηκε

2.348 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2022)

Η Opel παρουσίασε το δικό της βελτιωμένο Asta προσφέροντάς του 20άρες ζάντες, νέα ανάρτηση και ειδικό χρωματισμό.

Μόνο για βιτρίνα!

Οι εταιρείες βελτίωσης θα βάλουν σίγουρα στο πλάνο τους – αν δεν το έχουν κάνει ήδη- την δημιουργία πακέτων για το νέο Opel Astra, η γερμανική φίρμα πάντως είναι σε θέση να παρουσιάσει ήδη το πρώτο τουμπανιασμένο Astra σε συνεργασία με τους διοργανωτές του XS Carnight.

Το Astra αυτό είναι εμπνευσμένο από τα θρυλικά Manta και Ascona της δεκαετίας του 1980 και έχει σκοπό να φέρει πίσω στην φίρμα λίγη από την δόξα που απόλαυσε στο πέρασμα των δεκαετιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 20άρες ζάντες, αυτοκόλλητα και χαμηλωμένο

Σε σχέση με το Astra που θα βρούμε στις αντιπροσωπείες της Opel, το αυτοκίνητο, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, λαμβάνει αυτοκόλλητα στα φτερά και τις πόρτες, ενώ ο συνδυασμός του κίτρινου και δύο αποχρώσεων του γκρι απαντάται και στην γρίλια. Επιπλέον, το Astra πατάει τώρα πάνω σε 20άρες ζάντες από την Reventon που γεμίζουν πλήρως τους θόλους του αυτοκινήτου. Τέλος, η Opel έδωσε στο αυτοκίνητο νέα ανάρτηση που του επιτρέπει να «κάθεται» πιο κοντά στο έδαφος.

Plug-in υβριδικό με 180 άλογα

Οι Γερμανοί άφησαν απείραχτο το κινητήριο σύνολο του αυτοκινήτου, πράγμα που σημαίνει πως το αυτοκίνητο των εικόνων συνεχίζει να αποδίδει 180 άλογα χάρη στο Plug-in υβριδικό του σύστημα που αποτελείται από έναν τούρμπο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων 150 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER