7 φωτογραφίες »

Opel Mokka: Ντιζαϊνάτο & hi-tech SUV με ό,τι μοτέρ θέλεις

11.914 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Το Mokka είναι η πρόταση της Opel στην κατηγορία των μικρών SUV. Προσφέρεται στη χώρα μας σε βενζίνη, πετρέλαιο και ηλεκτρικό, όπως και σε διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις, τις οποίες μπορείτε να γνωρίσετε στο σύντομο οδηγό που ετοίμασε το autotriti.gr.

Το Opel Mokka είναι το πρώτο μοντέλο που εισήγαγε τη γερμανική μάρκα στη νέα της εποχή. Έχοντας το νέο look της Opel, που είναι εμπνευσμένο από το παρελθόν της, εντελώς ψηφιοποιημένο εσωτερικό, high-tech φώτα, up-to-date τεχνολογίες, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αποτελεί μία ακόμα πρόταση στη κατηγορία των μικρών SUV στην Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ως εκ τούτου το autotriti.gr αναλαμβάνει να σας κατατοπίσει στις εκδόσεις και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου στην Ελλάδα.
 
Πρώτου φτάσουμε σε αυτό το σημείο αξίζει να ρίξουμε μια γενική ματιά. Με συνολικό μήκος 4,15 μέτρα το Opel Mokka είναι κατά 12,4 εκατοστά μικρότερο συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, έχοντας περισσότερο crossover στυλ. Βασίζεται στην CMP (Common Modular Platform)του PSA Groupe (νυν Stellantis) και ξεχωρίζει σχεδιαστικά από τη νέα μάσκα της γερμανικής μάρκας, Opel Vizor. Στο εσωτερικό η παρουσία του Pure Panel cockpit χαρίζει σαφή τεχνολογική βελτίωση, ενώ φυσικά πολύ σημαντικό είναι και το στοιχείο της παρουσίας αμιγούς ηλεκτρικής έκδοσης.
 
Αφήνοντας προς το παρών το ηλεκτρικό μοντέλο στην άκρη και πιάνοντας τα συμβατικά κινητήρια σύνολα, να πούμε πως το Opel Mokka εξοπλίζεται από έναν 1.200άρη κινητήρα βενζίνης σε εκδόσεις 100 και 130 ίππων, αλλά και ένα ντίζελ μοτέρ 110 αλόγων. Αμφότεροι μπορούν να συνδυαστούν με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η ισχυρή επιλογή του βενζινοκινητήρα (130 PS) προσφέρεται και με 8άρι αυτόματο.
 
Τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες. Η βασική Elegance (από 22.590 ευρώ η βενζίνη και από 24.210 το ντίζελ), η GS Line, η οποία διατίθεται με την ισχυρή έκδοση των 130 ίππων του βενζινοκινητήρα με κόστος από 23.300 ευρώ (24.280 ευρώ το ντίζελ) και η Ultimate στην οποία ισχύει ότι και στην μεσαία έκδοση με τη διαφορά πως το κόστος των μοντέλων ξεκινούν από 25.420 ευρώ για την έκδοση βενζίνης (χειροκίνητο κιβώτιο), από 27.960 ευρώ για αυτούς που θα επιλέξουν το 8άρι αυτόματο και από 26.940 ευρώ η έκδοση πετρελαίου.       Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO