Παρκάρισμα Like a boss... στο Χαλάνδρι!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρκάρισμα Like a boss... στο Χαλάνδρι!

Παρκάρισμα Made in Greece

7.552 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2016)

Σίγουρα πολλά έχουν δει τα μάτια μας από παρκαρίσματα, αλλά αυτό εδώ στο Χαλάνδρι Αττικής, πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Ο οδηγός αυτής της Mercedes-Benz A-Class δεν μπόρεσε να βρει χώρο για να παρκάρει στο Χαλάνδρι και έτσι πήρε... το νόμο στα χέρια του παρκάροντας κάθετα, στη Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου. 
Ο δρόμος είναι κεντρικότατος και οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Τάσος Ταξιάρχης είναι ενδεικτικές του θράσους του οδηγού της Mercedes-Benz. 
Όπως ενημερωθήκαμε, μετά από περίπου 15 λεπτά, μαζεύτηκε κόσμος, αφού το πρόβλημα ήταν έντονο και όλοι μαζί έσπρωξαν το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο. 
Προφανώς, για να έγινε αυτό, ο οδηγός της Mercedes ίσως δεν ενεργοποίησε το χειρόφρενο και το αυτοκίνητό του βγήκε στο δρόμο. Αν και δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό, παρά μόνον από τον ίδιο, ακόμη και έτσι αν είναι, κάνει το σκηνικό ακόμη πιο επικίνδυνο, καθώς θα μπορούσε κάποιος να τραυματιστεί. Φυσικά και πάλι ο οδηγός της Mercedes παραμένει ασεβής ως προς τους πεζούς αν ανέβασε το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο...

Αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους, παρκάρεις εύκολα.

Αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους, παρκάρεις εύκολα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda