Tο νέο X-Trail απέκτησε ένα πιο σύγχρονο κι επιθετικό design, με πολύ πιο ποιοτική καμπίνα και προηγμένα gadgets ασφαλούς οδήγησης.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο X-Trail απέκτησε ένα πιο σύγχρονο κι επιθετικό design, με πολύ πιο ποιοτική καμπίνα και προηγμένα gadgets ασφαλούς οδήγησης.

Ιδού το νέο Nissan X-Trail

16.003 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2013)

Το νέο Nissan X-Trail αποκαλύφθηκε στη Φρανκφούρτη, με καινούργια πιο δυναμική σχεδίαση, αναβαθμισμένο εσωτερικό για 5 ή 7 θέσεις και πλούσιο τεχνολογικό κι ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η ιαπωνική φίρμα έφερε τελικά στη Φρανκφούρτη το νέο της SUV, που είχε με teaser φωτογραφίες προϊδεάσει. Έτσι πρόκειται για το νέο X-Trail, το οποίο απέκτησε ένα πιο σύγχρονο κι επιθετικό design, με πολύ πιο ποιοτική καμπίνα και προηγμένα gadgets ασφαλούς οδήγησης.
Ωστόσο, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι για τα μηχανικά σύνολα, επιφυλάχτηκε να το πράξει λίγο πριν το λανσάρισμά του, αρχές του επόμενου έτους.Ειδικότερα, το νέο ιαπωνικό SUV με μια πιο premium εμφάνιση, πιο έντονα και «μυώδη» χαρακτηριστικά διαθέτει νέα φώτα μπροστά με ενσωματωμένα LED ημέρας, ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα και νέες 19άρες ζάντες αλουμινίου.Οι πίσω πόρτες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν μέχρι 80ο για πιο εύκολη επιβίβαση κι αποβίβαση, ενώ θα υπάρχει 7θέσια διάταξη καθισμάτων ή 5θέσια, όταν αναδιπλωθεί η τελευταία σειρά για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Επίσης στο εσωτερικό υπάρχει πλέον μεγαλύτερος χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών, χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο. (Δυστυχώς ακόμα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει αριθμούς και τεχνικά στοιχεία). Παράλληλα, στη καμπίνα (τουλάχιστον στις πιο πλούσιες εκδόσεις) θα υπάρχει διχρωμία από μαλακό κι υψηλής ποιότητας δέρμα σε καθίσματα, επενδύσεις θυρών και ταμπλό, ενώ μια μεγάλη οθόνη αφής θα είναι υπεύθυνη για την πληροφόρηση του οδηγού.Τέλος, το SUV θα μεταφέρει την κίνηση στον μπροστινό άξονα, ενώ θα μπορεί να «κλειδώσει» με τη βοήθεια ενός περιστρεφόμενου διακόπτη σε τετρακίνηση. Ταυτόχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Active Trace Control, Uphill Start Support και Advance Hill Descent Control θα διευκολύνουν κυρίως τις off road διαδρομές, ενώ το Active Engine Brake και το Active Ride Control θα υποστηρίζουν την ασφαλή οδήγηση σε όλα τα τερέν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto