Η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου της μικρού crossover, του CX-3, του οποίου το ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί στις 19 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου της μικρού crossover, του CX-3, του οποίου το ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί στις 19 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες.

Πρόγευση του Mazda CX-3

4.532 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2014)

Στην έκθεση του Λος Αντζελες, μαζί με τα ανανεωμένα CX-5 και Mazda6, η Mazda θα παρουσιάσει το νέο CX-3, την crossover δηλαδή παραλλαγή του νέου Mazda2, από το οποίο θα προέρχονται και οι κινητήρες των 1,5 λτ.

Η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου της μικρού crossover, του CX-3, του οποίου το ντεμπούτο έχει προγραμματιστεί στις 19 Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Αντζελες.Όπως υποδηλώνει και το «3» του ονόματός του, το CX-3 θα αποτελέσει τη βάση της crossover γκάμας της ιαπωνικής φίρμας, κάτω από τα CX-5 & CX-7. Η μορφή του διακατέχεται από τη σχεδιαστική «γλώσσα» Kodo της Mazda και όπως φαίνεται από το σκίτσο θα διαθέτει ένα στιλάτο, γεμάτο καμπύλες design, με τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του να τονίζεται από τα πλαστικά προστατευτικά.Η Mazda δεν ανακοινώνει ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της, το οποίο θα στηρίζεται, πάντως, στη νέα γενιά του μικρού Mazda2. Αυτό σημαίνει πως από το ιαπωνικό μικρό θα προέρχονται και οι κινητήρες του νέου compact crossover, οπότε μιλάμε για τις παρακάτω επιλογές (3 βενζίνης και μία πετρελαίου):• 1.5 SKYACTIV-G με 75 ίππους και 135 Nm• 1.5 SKYACTIV-G με 90 ίππους και 148 Nm• 1.5 SKYACTIV-G i-ELOOP με 115 ίππους και 148 Nm• 1.5 SKYACTIV-D με 105 ίππους και 220 NmΕκτός, όμως, από το νέο CX-3, η Mazda ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Λος Αντζελες τις ανανεωμένες εκδοχές των CX-5 και Mazda6. Περισσότερα θα έχουμε όσο πλησιάζει η ώρα της έκθεσης, οπότε και θα επανέλθουμε στο ζήτημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »