Η επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος είναι μια σημαντική απόφαση.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος είναι μια σημαντική απόφαση.

Προνομιακά πακέτα για ασφαλή οδήγηση

15.818 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2015)

Το αυτοκίνητο είναι για τους περισσότερους από εμάς ένα ζήτημα που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Για την αγορά και την συντήρησή του ξοδεύουμε χρόνο και χρήματα.

Είναι λογικό ότι εφόσον περνάμε πολλές ώρες μέσα σε αυτό, επιθυμούμε να μετακινούμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ευχάριστα και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Όταν όμως φτάσει η στιγμή να αποφασίσουμε για την ασφάλισή του, τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι στη μεγάλη πλειοψηφία μας, ασχολούμαστε λίγα μόλις λεπτά για να ενημερωθούμε επιγραμματικά και τις πιο πολλές φορές μοναδικό μας κριτήριο είναι το φθηνό ασφάλιστρο. 
Με αυτή την πρακτική όμως, βρισκόμαστε αρκετές φορές μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις που προκαλούν κόπο και έξοδα. Από την άλλη η πληρέστερη κάλυψη του αυτοκινήτου μας συνεπάγεται, λογικά, και επιβάρυνση στα ασφάλιστρα, κάτι που ειδικά στις σημερινές συνθήκες αποτελεί ζήτημα για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.Συνεπώς, οδηγούμαστε σε αδιέξοδο;Μην ανησυχείτε, υπάρχουν λύσεις. Αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διερευνήσετε την αγορά σχετικά με την ασφάλιση του οχήματός σας, θα διαπιστώσετε ό,τι υπάρχουν πακέτα, που προσφέρουν ουσιαστική κάλυψη με προσιτό κόστος. Και όχι μόνο, μια που κάποια από αυτά με τον συνδυασμό καλύψεων, κόστους και πρόσθετων παροχών μπορούν να χαρακτηριστούν ως εξαιρετικά συμφέροντα.Τα νέα πακέτα ECONOMY από την ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την κατεύθυνση. Με πλήθος καλύψεων ακόμα και στα βασικό πρόγραμμα, φιλική τιμολόγηση και δωρεάν ωφελήματα και εκπτώσεις με κάθε ασφαλιστήριο, αποτελούν μια αξιόλογη πρόταση που καλό είναι να εξετάσετε.Μην ξεκινάτε λοιπόν με «εκπτώσεις» στις καλύψεις του αυτοκινήτου σας. Αναζητήστε τα προνομιακά πακέτα για το αυτοκίνητό σας, που θα σας εξασφαλίσουν το «Ασφαλώς Οδηγείν»

Υπάρχει πληθώρα ασφαλιστικών πακέτων.

Υπάρχει πληθώρα ασφαλιστικών πακέτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green