Η χρήση μίας προστατευτικής κουκούλας είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας, αν δεν διαθέτουμε στεγαζόμενο χώρο στάθμευσης.

Η χρήση μίας προστατευτικής κουκούλας είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας, αν δεν διαθέτουμε στεγαζόμενο χώρο στάθμευσης.

Προστασία σταθμευμένου οχήματος

3.642 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2013)

Ένας στεγαζόμενος χώρος στάθμευσης είναι το καλύτερο μέρος για να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας, ιδιαίτερα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όμως, το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων στις μεγάλες πυκνοκατοικημένες πόλεις δεν έχει την επιλογή αυτή, με αποτέλεσμα να το αφήνει εκτεθειμένο στο δημόσιο δρόμο. Όταν όμως ένα όχημα παραμένει σταθμευμένο για πολλούς μήνες, τότε διάφορα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους, απογοητεύοντας τον ιδιοκτήτη. Ας δούμε λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο, για αρκετό καιρό, σταθμευμένο όχημά μας.
Κάλυμμα αμαξώματος
Η χρήση μίας προστατευτικής κουκούλας είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας, αν δεν διαθέτουμε στεγαζόμενο χώρο στάθμευσης. Έτσι, αποφεύγουμε διάφορες γρατσουνιές από τις μικροεπαφές άλλων αυτοκινήτων με το δικό μας αλλά και παρέχουμε προστασία στο χρώμα και στα υλικά της καμπίνας από τις καυτές ακτίνες του ηλίου, τη βροχή και τα περιττώματα πουλιών.
Μπαταρία
Η μπαταρία καλό είναι να ελέγχεται κατά μικρά χρονικά διαστήματα, με τη βοήθεια ενός ατόμου που εμπιστεύεστε και του έχετε παραχωρήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Αν δεν έχετε μία τέτοια επιλογή, τότε αποσυνδέστε τους πόλους της ώστε να μην φθείρεται, με σκοπό να είναι διαθέσιμη όταν κληθεί να εκκινήσει ξανά τον κινητήρα του οχήματός σας.
 
Προστασία ελαστικών
Πριν την ακινητοποίηση του οχήματος, καλό είναι να αυξήσουμε την πίεση των ελαστικών, λίγο πάνω από το νούμερο που ορίζει ο κατασκευαστής. Επίσης, αν η προστατευτική κουκούλα δεν καλύπτει εξ ολοκλήρου τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας θα πρέπει να τοποθετήσουμε χαρτόνια έτσι, ώστε να τα προστατεύσουμε από τις ακτίνες του ηλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen