Citroen pick-up

Citroen pick-up

Scoop: Citroen pick-up

6.235 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2016)

Η Toyota είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τη PSA για την κατασκευή ενός pick-up δεδομένου ότι η Fiat παρουσίασε το νέο pick-up της βασισμένο στο Mitsubishi L200. Με αυτό τον τρόπο θα κλείσει σωστά ο κύκλος των συνεργασιών, τι γνώμη έχετε;

Η Citroen και η Peugeot μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας έχουν επεκτείνει αρκετά τον κύκλο εργασιών τους και κατασκευάζουν αυτοκίνητα ι.χ αλλά και επαγγελματικά όπως τα Citroen Nemo, Peugeot Tepee, Citroen Jumper και Peugeot Boxer.
Αυτό που δεν έχουν κατασκευάσει ποτέ είναι ένα pick up, και αυτό γιατί δεν υπήρχε τέτοια πλατφόρμα. Γενικότερα βέβαια οι γαλλικές μάρκες δεν είχαν και αρκετά SUV που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να είχε γίνει νωρίτερα ένα pick up.
Φήμες θέλουν την PSA να συνεργάζεται με την Toyota για την κατασκευή ενός pick up που θα έχει ως βάση το Toyota Hilux. Στην πραγματικότητα όμως η PSA συνεργάζεται ήδη με την Fiat για την κατασκευή των BOXER και JUMPER. `Αρα δεδομένου ότι η Fiat μόλις αποκάλυψε ότι θα έχει το δικό της pick-up το οποίο θα λέγεται Fullback και θυμίζει αρκετά το Mitsubishi L200, δεν αποκλείεται για να κλείσει ο κύκλος των συνεργασιών, η Τoyota να συνεργασθεί με τους Γάλλους για την κατασκευή ενός pick-up. 
Γενικότερα είναι αρκετά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε κάποιο επίσημο νέο όμως δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός στα pick-up ανεβαίνει δεν αποκλείεται να δούμε και μια τέτοια συνεργασία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
citroen