Σε 4 χρόνια η Urus πούλησε περισσότερο απ` ότι η Gallardo σε 10!

Σε 4 χρόνια η Urus πούλησε περισσότερο απ` ότι η Gallardo σε 10!

2.172 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Νερό πίνουν στο όνομα της Urus οι άνθρωποι της Lamborghini, καθώς το ισχυρό σπορ SUV αποτελεί τη «βασίλισσα» της μάρκας, την οποία και οδηγεί από το ένα ρεκόρ στο άλλο, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε κερδοφορία!

Τέσσερα χρόνια Lamborghini Urus

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχουν περάσει τέσσερα περίπου χρόνια από το ντεμπούτο της Lamborghini Urus και πλέον δεν είναι καθόλου υπερβολή να ειπωθεί πως το ιταλικό SUV που άλλαξε την πορεία μάρκας ανεβάζοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις της, ενώ παράλληλα μέ4σα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας.
 

Έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις την Gallardo

Η Urus παρουσιάστηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2017 ως το τρίτο κατά σειρά μοντέλο στην γκάμα της Lamborghini δίπλα στη Huracán και την Aventador. Από τότε μέχρι και σήμερα η Lamborghini πούλησε 16.000 μονάδες της Urus. Αν αυτός ο αριθμός φαίνεται μικρός, αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι είναι μεγαλύτερος από όλες τις Gallardo που πούλησε η μάρκα (14.022) στο διάστημα 2004-2014 που κατασκεύαζε το μοντέλο! Ένα άλλο σημαντικό επίτευγμα της Urus είναι ότι το 85 τοις εκατό των αγοραστών της, είναι νέοι στη μάρκα, επεκτείνοντας έτσι τη βάση των πελατών.
 

Επένδυσε σε αυτή η Lamborghini

Για να παράγει την Urus, η Lamborghini διπλασίασε τις εγκαταστάσεις της στο εργοστάσιο στην Sant'Agata Bolognese από 80.000 σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα δημιουργώντας μια νέα μονάδα παραγωγής, βαφείο, γραφεία, αποθήκη εφοδιαστικής και πίστα δοκιμών, ενώ προσέλαβε πάνω από 700 εργαζόμενους.
 

Ανέβασε την κερδοφορία της μάρκας

Όσον αφορά την κερδοφορία, η άφιξη της Urus έφερε ανάπτυξη 40 τοις εκατό το 2018. Εκείνη τη χρονιά η Lamborghini είχε τζίρο 1,415 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος αυξήθηκε σε 1,81 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019, ακολουθούμενο από 1,61 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020 που επλήγη από τον COVID-19.
 

Ετοιμάζονται νέες εκδόσεις

Πλέον οι άνθρωποι της Lamborghini συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στο κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο τους, στο οποίο αναμένεται να προφέρουν και μία Plug-In υβριδική έκδοση, αλλά και μία έκδοση επιδόσεων ST-X.  

Πίνουν νερό στο όνομά της και όχι άδικα.
-Τέσσερα χρόνια ζωής και ρεκόρ γιορτάζει η Lamborghini Urus.
-Ξεπέρασε τις 16.000 μονάδες.
-Πέρασε σε πωλήσεις την Gallardo που σε 10 χρόνια πούλησε 14.000 μονάδες!
-Ανέβασε κατακόρυφα τα έσοδα της εταιρείας και έφερε κατά 85% νέους πελάτες.
Τι το διαφορετικό έχει η Urus και έκανε θραύση στο κοινό; Παίζει ρόλο πως είναι SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO