Επίσημη πληροφόρηση δεν έχει υπάρξει από την Toyota.

Σταματά το Toyota Land Cruiser στις ΗΠΑ;

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2020)

Για όλα τα πράγματα στη ζωή, όπως και για την ίδια τη ζωή, υπάρχει μία αρχή και ένα τέλος. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα και στην προκειμένη περίπτωση το ίδιο λέγεται πως θα συμβεί και στο Toyota Land Cruiser αναφορικά με την αγορά των ΗΠΑ.

Εξαρχής να αναφέρουμε πως οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και προέρχονται από μέσα του εξωτερικού. Σύμφωνα λοιπόν με όσα επικαλούνται τα ξένα Μέσα, στο IH8MUD.com, έναν ιστότοπο και φόρουμ για όλα τα Land Cruiser ανέβηκε και στη συνέχεια διαγράφηκε μία ανάρτηση η οποία έλεγε πως μετά το τέλος του 2021 το Land Cruiser θα σταματήσει να προσφέρεται στις ΗΠΑ.
 
Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση γίνεται αναφορά πως το Lexus LX θα συνεχίσει προσφέρεται έχοντας ωστόσο ως πηγή ισχύος ένα turbo V6 κινητήρα, αντί του V8 5,7 λίτρων. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει πως την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει και ένας αντιπρόσωπος εντός των ΗΠΑ, ο οποίος ωστόσο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
 
Επίσημη πληροφόρηση δεν έχει υπάρξει από το αντίστοιχο τμήμα της Toyota, όμως είναι γεγονός πως το τρέχον Land Cruiser δίνει το παρών από το 2007 χωρίς να έχουν υπάρξει συγκεκριμένες αναφορές γύρω από ένα πιθανό διάδοχό του.
 
Πλέον μένει να φανεί αν αυτή η αναφορά έχει βάση ή απλά υπόκειται στη σφαίρα της φαντασίας των Αμερικανών δημοσιογράφων.

LINGLONG VS CONTINENTAL
moto