Στη Mitsubishi ο σχεδιαστής των Audi TT & SEAT Leon

1.999 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Η Mitsubishi Ευρώπης προχώρησε σε μια... μεταγραφή αεροδρομίου προσθέτοντας στο δυναμικό της τον πρώην σχεδιαστή των Audi TT και SEAT Leon.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί με τα ομαδικά αθλήματα. Ένας από τους λόγους; Οι μεταγραφές υψηλόβαθμων στελεχών δίνουν και παίρνουν με τα μεγάλα «αστέρια» που έχουν διαγράψει τη δική τους ιστορία με τη δουλειά και τα μοντέλα τους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Σήμερα, ήρθε η ώρα του Jorje Diez να αλλάξει στρατόπεδο. Για όσους αναρωτιέστε ποιος είναι ο κύριος, αναφερόμαστε στον σχεδιαστή του Audi TT και του SEAT Leon που πλέον θα ηγείται του τμήματος σχεδιασμού της Mitsubishi Ευρώπης. Παράλληλα, θα έχει τον τίτλο του Αντιπροέδρου του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Mitsubishi Motors Ευρώπης και η έδρα του θα είναι κοντά στη Φρανκφούρτη.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως ο Diez είναι απόφοιτος του Royal College of Art στο Λονδίνο και εργαζόταν για 18 χρόνια στον Όμιλο Volkswagen. Σύμφωναμε το προφίλ του στο LinkedIn διετέλεσε αρχισχεδιαστής της Audi για το εξωτερικό ντιζάιν από το 2001 έως το 2010, επικεφαλής του ίδιου τμήματος για τη SEAT από το 2011 έως το 2014 και επικεφαλής για τον σχεδιασμό των concept της Audi στο Μόναχο.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER