Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Hyundai Bayon - H τιμή του

5.858 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2024)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Hyundai Bayon - H τιμή του
5 Φωτογραφίες »

- Από 19.340 ευρώ ξεκινάει η ανανεωμένη έκδοση του νοτιοκορεάτικου SUV
- Έχει κεντρικό φωτισμό με LED DRL στο πρόσωπο που τραβάει τα βλέμματα
- Έχει στάνταρ οθόνη αφής 10,25 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις

Από 19.340 ευρώ ξεκινάει η ανανεωμένη έκδοση του νοτιοκορεάτικου SUV

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο πλέον το ανανεωμένο Bayon, το οποίο έρχεται τώρα με αναβαθμισμένο εσωτερικό και περισσότερες τεχνολογίες αιχμής. Το Bayon θυμίζουμε πως ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, και για αυτό η Hyundai θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο μπορει να το κρατήσει ανταγωνιστικό. Οι τιμές του στην Ελλάδα ξεκινούν από τις 19.340 ευρώ.

Έχει κεντρικό φωτισμό με LED DRL στο πρόσωπο που τραβάει τα βλέμματα

Το ανανεωμένο Hyundai Bayon ξεχωρίζει πλέον από τη LED φωτιζόμενη μπάρα στο μπροστινό μέρος, η οποία καλύπτει πλέον όλο το πρόσωπο σε αντίθεση με το προ ανανέωσης Bayon, που «κάθονταν» μόνο στα δύο άκρα. Υπάρχουν επίσης μερικές μικρές αλλαγές στους δύο προφυλακτήρες αλλά και τη μάσκα, κάνοντας πιο στιβαρό στο μάτι το κορεατικό SUV. Διατίθενται συνολικά εννέα εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Μια προαιρετική διχρωμία στην οροφή σε Phantom Black είναι επίσης διαθέσιμη με πολλά εξωτερικά χρώματα.

Έχει στάνταρ οθόνη αφής 10,25 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις

Η σημαντικότερη αλλαγή στο εσωτερικό είναι η οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που πλέον είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού για ολόκληρη την γκάμα των εκδόσεων. Όπως και πριν την ανανέωση έτσι και μετά, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών παραμένει παρών, ωστόσο σε αντίθεση με την οθόνη του infotainment είναι προαιρετικός. Στις βασικές εκδόσεις, η οθόνη πίσω από το τιμόνι παραμένει 4,2 ιντσών. Δύο θύρες USB-C – μία μπροστά και μία πίσω – διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη φόρτιση των συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. Η μπροστινή θύρα USB-A επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέσουν το τηλέφωνό τους στο σύστημα infotainment του οχήματος. To πακέτο ολοκληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Bose, προσφέροντας στους επιβάτες μια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας χάρη στα οκτώ ηχεία του – συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer.

To Bayon φέρει στον standard εξοπλισμό του το σύστημα συνδεσιμότητας και τηλεματικής Bluelink της Hyundai που αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία οδήγησης μέσω της σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητό του. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνδεσιμότητας και των υπηρεσιών τηλεματικής, η Hyundai ενσωματώνει το Bluelink σε όλες τις εκδόσεις, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα άνεσης και εξατομίκευσης, προηγμένες δυνατότητες προστασίας και ελέγχου του αυτοκινήτου, εξελιγμένη πλοήγηση και ευκολία ενημερώσεων Over-the-Air.
 

Σε βενζίνη από 79 έως 100 άλογα

H γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τον 1,2 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης που προσφέρει τώρα 79 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Πρώτη τούρμπο επιλογή θα είναι ο 1,0 T-GDi κινητήρας που αποδίδει 100 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ο ήπια υβριδικός κινητήρας 1,0 λτ.T-GDi 48V με 100 ίππους, o οποίος μπορεί να συνδυαστεί με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με το αυτόματο 7-τάχυτο διπλού συμπλέκτη (7DCT).

Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS