Στις 3 Ιανουαρίου έρχεται το νέο ηλεκτρικό της Volkswagen!

Στις 3 Ιανουαρίου έρχεται το νέο ηλεκτρικό της Volkswagen!

1.993 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2022)

Η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις 3 Ιανουαρίου 2023 στην Έκθεση CES. Θα είναι το νέο ID.7;

Προχωρά τον εξηλεκτρισμό της η VW

Η γκάμα των ηλεκτρικών της Volkswagen θα συνεχίσει να επεκτείνεται και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει το επόμενο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο στις 3 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης CES στις ΗΠΑ.

Θα δείξει το μοντέλο καμουφλαρισμένο

Η VW κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης κράτησε κρυφές τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο ηλεκτρικό, αλλά είπε ότι θα παρουσιάσει μία καμουφλαρισμένη έκδοση του οχήματος εκείνη την ημερομηνία καθώς και το όνομά του. Θυμίζουμε πως ανάλογη τακτική είχε ακολουθήσει η εταιρεία και για άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας ID, όπως το ID.4.

Εξαιρετικά αεροδυναμικό με βάση την πλατφόρμα ΜΕΒ

Η φημολογία που έχει υπάρξει αναφέρει πως η Volkswagen είναι πιθανό να παρουσιάσει το ID. Aero, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται προς ώρας. Η μάρκα αποκάλυψε το ID. Aero concept τον Ιούνιο ως προεπισκόπηση του πρώτου παγκόσμιου ηλεκτρικού σεντάν που θα μπει στην γκάμα της και θα προσφερθεί σε Κίνα, Ευρώπη και ΗΠΑ. Θυμίζουμε πως το ID. Aero concept βασίζονταν στην πλατφόρμα ΜΕΒ, διέθετε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 77 kWh που επέτρεπε αυτονομία ,μετρημένη στον κύκλο WLTP έως και 620 χιλιόμετρα. Το πρωτότυπο είχε επίσης αεροδυναμικό σχεδιασμό, που επέτρεπε χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,23 Cd.  

Πιθανότατα με το όνομα ID.7 στην παραγωγή

Όταν το ID. Aero μπει στην παραγωγή, αναμένεται να υιοθετήσει το όνομα ID.7. Μάλιστα πρόσφατα κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί είχαν εντοπίσει σχεδόν ακάλυπτο τοπ μοντέλο κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Ο σχεδιασμός του ήταν λιγότερο ακραίος από το πρωτότυπο, ενώ στο εσωτερικό υπήρχε ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα μεγάλο ανεξάρτητο σύστημα infotainment.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ηλεκτρικό της Volkswagen αναμένονται προσεχώς, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Προχωρά τον εξηλεκτρισμό της η VW.
- Θα δείξει το μοντέλο καμουφλαρισμένο.
- Θα αποκαλύψει και την ονομασία του.
- Πιθανότατα θα είναι το ID.7.
- Ηλεκτρικό σεντάν με αεροδυναμικό σχεδιασμό και μεγάλη αυτονομία.
Πιστεύεις πως τα ηλεκτρικά σεντάν θα είναι προτιμότερα από τα SUV στο ευρύ κοινό;

Mercedes
test