Στο Ring το θηριώδες Audi Q9
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Ring το θηριώδες Audi Q9

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2021)

Στην πίστα του Nurburgring να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης καταγράφηκε σε ένα βίντεο το επερχόμενο Audi Q9.

Η φημολογία πως η Audi αναμένεται να αυξήσει την γκάμα των SUV της, εισάγοντας σε αυτή το μεγαλύτερο όλων, Q9 έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή της. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες τα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό συνέβη μία ακόμα φορά σε ένα από αυτά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Για δοκιμές στο Nurburgring 

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, το μεγάλο SUV της γερμανικής μάρκας εντοπίστηκε στο Nurburgring όπου και πραγματοποίησε δοκιμές εξέλιξης. Το πλήρες καμουφλάζ που φέρει δεν μας βοηθάει να βγάλουμε συμπέρασμα για την εξωτερική του εμφάνιση, ωστόσο το μέγεθός του είναι εμφανές πως αναμένεται να το καθιστά επιβλητικό κατά την κίνησή του στο δρόμο.
 

Κρατάει κλειστά τα χαρτιά της η Audi

Επίσημες πληροφορίες μέχρι στιγμής για το επερχόμενο Q9 δεν υπάρχουν, παρά μόνο φήμες. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το VW Atlas, την MQB και όχι την MLB-Evo που χρησιμοποιείται στα περισσότερα SUV που έχει αυτή την στιγμή στην γκάμα της η γερμανική φίρμα. H ισχύς του Q9 λέγεται πως θα πηγάζει από ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα συνδυάζεται είτε με 3λιτρο V6 μοτέρ, είτε με το μεγαλύτερης χωρητικότητας V8 των 4,0 λίτρων που έχει στην φαρέτρα της η εταιρεία. Εκτιμάται πως η ηλεκτρική αυτονομία του Q9 θα είναι 80 χιλιόμετρα.
 

Ντεμπούτο το 2022

Το ντεμπούτο του Q9 λέγεται πως θα γίνει κάποια στιγμή το επόμενο έτος, ωστόσο υποθέτουμε πως μέχρι εκείνη την ώρα θα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες και επίσημες πληροφορίες για το μεγάλο SUV της Audi.

Επιβλητικό σε μέγεθος το νέο SUV της Audi!
-Το επερχόμενο Q9 συνεχίζει να εξελίσσεται με δοκιμές στο Nurburgring.
-Μέσα στο 2022 αναμένεται η πρεμιέρα του.
Πάντα υπάρχει χώρος στην γκάμα των εταιρειών για νέα SUV. Έτσι δεν είναι;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO