Δείτε σήμερα τη θεματολογία του νέου τεύχους του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί σήμερα.

Δείτε σήμερα τη θεματολογία του νέου τεύχους του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί σήμερα.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.589 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2016)

Δοκιμάζουμε πρώτοι τη νέα Skoda Fabia 1,2 TSI, παρουσιάζουμε τα 10 πιο φθηνά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς και αποκαλύπτουμε τα νέα κάμπριο που αναμένουμε.

Η Skoda μπαίνει σε μια νέα εποχή ιδιοκτησίας στη χώρα μας υπό τη σκέπη της Kosmocar και εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη, δοκιμάζουμε πρώτοι τη νέα Fabia με τον 1,2 TSI βενζινοκινητήρα των 90 ίππων.
Επειδή όμως στις μέρες μας κάθε ευρώ μετράει από το πρώτο κιόλας, σας παρουσιάζουμε τα 10 φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, τα οποία κοστίζουν από 8.600 έως και 9.990 ευρώ.
Το καλοκαίρι είναι εδώ όμως και τα κάμπριο γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ, για αυτό και εμείς αποκαλύπτουμε ποια είναι τα 10 νέα κάμπριο αυτοκίνητα που αναμένουμε στην αγορά μέσα στην επόμενη διετία.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη αποκαλύπτουμε επίσης το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει η Opel, ώστε μαζί με το εγνωσμένο Mokka να αποτελέσει το πλέον δυνατό δίδυμο στην κατηγορία.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρον έχει και το συγκριτικό μας μεταξύ της BMW 116 d και της Mercedes A 180 d, των δύο diesel εκδόσεων με μοτέρ 1,5 λίτρων των premium μικρομεσαίων μοντέλων της αγοράς.
Όλα αυτά, μόνο στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN