Διαβάστε αναλυτικά τι θα βρείτε στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα βρείτε στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Στο νέο AutoΤρίτη

2.577 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2016)

Τα γρηγορότερα αυτοκίνητα με το χρονόμετρο του AutoΤρίτη, όλα τα νέα μοντέλα της Έκθεσης «Αυτοκίνηση 2016», η πρώτη δοκιμή του νέου Ford Ka+, αλλά και ειδικό ένθετο με το διαγωνισμό BEST CAR 2017 στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Το περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι άκρως αποκαλυπτικό και πλούσιο σε θεματολογία, αφού στις σελίδες του θα βρείτε τα σημαντικότερα μοντέλα από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας, πρώτες δοκιμές, συγκριτικά στο όριο και αποκαλυπτικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τα γρηγορότερα αυτοκίνητα με το χρονόμετρο του AutoΤρίτη
Καλή η οικονομία καυσίμου, αλλά και η επιτάχυνση είναι άλλο πράγμα! Στο περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στο 0-100 χλμ./ώρα και ρεπρίζ, σε 4 δημοφιλείς κατηγορίες
 
Έκθεση Αυτοκίνηση 2016
Διαβάστε ποια μοντέλα θα κλέψουν την παράσταση, ποια θα δούμε για πρώτη φορά, αλλά και ποια θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στους δρόμους!
 
Πρώτη δοκιμή του νέου Ford Ka+
Το νέο μίνι της Ford είναι πολλά παραπάνω από ένα μικρό. Είναι απολαυστικό στην οδήγηση, πολύ ευρύχωρο, οικονομικό, σβέλτο και με πλούσιο εξοπλισμό σε δελεαστική τιμή.
 
Aκόμη: Ειδικό ένθετο με το διαγωνισμό BEST CAR 2017 του AutoΤρίτη. Ψηφίστε για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς και ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ για μια ολόκληρη χρονιά και ξεχάστε ασφάλεια, φόρους, τέλη και χαράτσια αφού όλα είναι πληρωμένα!
  
Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα παραπάνω και βρείτε πολλά περισσότερα στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen