Hyundai I20 Vs Opel Corsa: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

15.250 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2024)
Οδηγικά, το i20 δίνει μια πιο σφιχτή αίσθηση από την ανάρτησή του, η οποία χωρίς να λειτουργεί εις βάρος της άνεσης, περιορίζει σημαντικά τις κλίσεις και δίνει μεγαλύτερα περιθώρια στην πρόσφυση.
2 Φωτογραφίες »

Οδηγικά, το i20 δίνει μια πιο σφιχτή αίσθηση από την ανάρτησή του, η οποία χωρίς να λειτουργεί εις βάρος της άνεσης, περιορίζει σημαντικά τις κλίσεις και δίνει μεγαλύτερα περιθώρια στην πρόσφυση.

Hyundai I20 Vs Opel Corsa: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Πιο ευχάριστο ταξίδι το Opel, πιο ευκολοδήγητο στην πόλη το Hyundai

Hyundai i20 και Opel είναι δύο αυτοκίνητα που θα ικανοποιήσουν το μέσο χρήστη οδηγικά, με το κάθε μοντέλο να δείχνει περισσότερες από τις αρετές επί συγκεκριμένων... πεδίων δράσης. Φερειπείν, με το Hyundai i20 θα έχεις ένα «κλικ» πιο εύκολη οδήγηση εντός πόλης, λόγω της πιο μαλακά ρυθμισμένης ανάρτησης. Συγκριτικά με το Corsa, θα το χαρακτηρίζαμε πιο άνετο στην διαχείριση των ανωμαλιών του δρόμου, με τον ελαφρύ συμπλέκτη και το θετικό κινητήρα να λειτουργούν ως αξιόπιστοι σύμμαχοι για την καθημερινότητα εντός πόλης. Εκτός των παραπάνω, το Hyundai i20 έχει 30 πόντους μικρότερο κύκλο στροφής (10,4 μ.) με την στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας να βολεύει περισσότερο σε μία μανούβρα, αλλά φυσικά και στο παρκάρισμα.
 
Στην περίπτωση του Opel Corsa, τώρα, η οδήγηση στο ταξίδι και τον ανοιχτό δρόμο είναι ευχάριστη. Όπως τονίσαμε προηγουμένως, σε μεγάλες ταχύτητες το Opel δεν «ακούει» τις αναταράξεις και τους αεροδυναμικούς θορύβους, με το ντεσιμπελόμετρό μας να καταγράφει 69,1 dB στα 120 χλμ./ώρα, τιμή αρκετά καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Επιπλέον, οι καλύτερες επιδόσεις του Corsa σε πείθουν να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω και σε τέτοιες περιστάσεις το αυτοκίνητο έχει προβλέψιμη συμπεριφορά, καλό μπροστινό και μπόλικα περιθώρια πρόσφυσης.
 

Μάρκα/Μοντέλο Hyundai I20 Opel Corsa
Εγγύηση (χρόνια) 5 5
Έκδοση εξοπλισμού PREMIUM EDITION LAUNCH PACK
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 8 9
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 10
Παθητική Ασφάλεια 9 9
Value For Money 8 8
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 10 8
Κινητήρας-επιδόσεις 10 9
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 8
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 10 9
Μεταπωλητική Αξία 9 9
Τελική Βαθμολογία 175 177
Οδική Συμπεριφορά 9 9
Αισθηση πολυτέλειας 65% 70%

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Hyundai I20 Vs Opel Corsa
Σελίδα 3Hyundai I20 Vs Opel Corsa: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Hyundai I20 και Opel Corsa
Σελίδα 5Συγκριτικό Hyundai I20 Vs Opel Corsa: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center