Πίνακας οργάνων από χάλυβα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πίνακας οργάνων από χάλυβα.

Συλλεκτική Rolls Royce

3.452 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2016)

Η Rolls Royce δημιούργησε μια νέα τελευταία ειδική έκδοση, για να γιορτάσουν την επόμενη γενιά της Phantom.

Στις αρχές του 2016 η Rolls Royce είχε ανακοίνωσε ότι η έβδομη γενιά Phantom θα αφήσει την θέση της για την όγδοη.
Η Phantom έκανε το ντεμπούτο της το 2003, με το open-top Drophead Coupé που κυκλοφόρησε το 2007 και το hard-top Coupé ένα χρόνο μετά από αυτό. Η νέα Phantom θα κατασκευαστεί σε μια νέα αρχιτεκτονική αλουμινίου που η Rolls Royce λέει θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα μελλοντικά μοντέλα της μοντέλα.
Για όσους θέλουν κάτι το ιδιαίτερο, η Rolls Royce έχει την λύση και λέγεται Zenith Collection. Δημιουργήθηκε από την ομάδα Rolls Royce Bespoke, και θα είναι συλλεκτικές μόλις σε 50 κομμάτια θα περιοριστεί η παραγωγή τους.Η συγκεκριμένη συλλογή διαθέτει κάποια μοναδικά στοιχεία.
Υπάρχει μια διαιρούμενη πίσω πόρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθίσετε απολαμβάνοντας ένα πικνίκ, ένα γυάλινο ράφι που αποτελεί μέρος της πίσω πόρτας και ένα ψυγείο για να αποθηκεύσετε δύο μπουκάλια σαμπάνια και οκτώ ποτήρια Rolls Royce. 
Οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν το σύνολο της ψυχαγωγίας τους με ένα προαιρετικό Rolls-Royce καλάθι πικνίκ Rolls Royce.
Στα άκρα των μπράτσων στο εσωτερικό των θυρών του αυτοκινήτου θα συναντήσουμε ένα σκίτσο χαραγμένο με λέιζερ ενός χάρτη που μας ανακοινώνει την καταγωγή του οχήματος. Στο κεντρικό ταμπλό υπάρχει ένα αφαιρούμενο γυαλισμένο αλουμίνιο που είναι χαραγμένο με το μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του αυτοκινήτου και ανοίγει σαν συρτάρι.
 Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται διαφορετικά χρώματα δέρματος για τα εμπρός και τα πίσω καθίσματα. Το "Starlight Headliner» είναι η βασική ιδέα του εσωτερικού, η οποία δίνει στους επιβάτες την αίσθηση ότι κάθονται κάτω από ένα νυχτερινό ουρανό.
Οι εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές styling για τη συλλογή Phantom Zenith έχουν επηρεαστεί από παλαιότερες γενιές συγκεκριμένα από την ιστορική Phantom II, την Phantom II Continental και την Phantom Coupé Aviator Collection του 2011.

Ίσως από τα ακριβότερα ρολόγια που υπάρχουν σε σαλόνι αυτοκίνητου.

Ίσως από τα ακριβότερα ρολόγια που υπάρχουν σε σαλόνι αυτοκίνητου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW CRAFTER LEASEPRO
test center