Η Volkswagen προσπαθούσε να εισέλθει σε νέες αγορές για αρκετό καιρό τώρα.

Η Volkswagen προσπαθούσε να εισέλθει σε νέες αγορές για αρκετό καιρό τώρα.

Συνεργασία VW με Τata

4.410 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2017)

Η Volkswagen υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Τata Μotors. Διάβασε τον λόγο και τι οφέλη έχει η κάθε πλευρά.

Υπάρχουν διαρροές, ότι τα στελέχη της Volkswagen και της Tata Motors υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Με λίγα λόγια η Volkswagen και η Tata Motors θα γίνουν συνεργάτες στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και τεχνολογιών. Λέγεται ότι, βρίσκονταν σε συζητήσεις για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει τον Αύγουστο του 2016. Εν τούτοις δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα από καμία από τις δύο πλευρές, αλλά οι φήμες λένε, ότι θα έρθουν σύντομα ανακοινώσεις.
 Η Volkswagen έχει προσπαθήσει να εισέρθει σε νέες αγορές για αρκετό καιρό τώρα, έτσι η ένωση των δυνάμεων της με την Tata Motors είναι βέβαιο ότι θα δώσει στο γερμανικό κατασκευαστή μια φθηνή είσοδο. Η Tata από την πλευρά της, θα συνδεθεί με μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο.

Ακόμα και αν γίνει η επίσημη ανακοίνωση υπάρχει ακόμα που πρέπει να εξεταστεί. Ενώ το Μνημόνιο Συνεργασίας είναι μια επίσημη συμφωνία, δεν είναι κατ ανάγκην δεσμευτική. Ίσως η Tata Motors ήθελε μια ρήτρα λόγω του θέματος dieselgate που αντιμετωπίζει η Volkswagen ή ίσως η VW εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές της μετά από την αποτυχημένη συνεργασία με την Suzuki. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η μη δεσμευτική φύση της συμφωνίας σημαίνει ότι κάθε πλευρά μπορεί να αποχωρήσει από την συμφωνία οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Πώς βλέπετε αυτή την συνεργασία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center