Τα ErgoActive καθίσματα ντεμπουτάρουν με το VW ID.7
6 Φωτογραφίες »

Τα ErgoActive καθίσματα ντεμπουτάρουν με το VW ID.7

2.898 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2023)

Το Volkswagen ID.7 εξοπλίζεται με τα καθίσματα ErgoActive, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ κατασκευάστηκαν και με τη συνδρομή φυσιοθεραπευτών και ορθοπεδικών!

Με ειδικά μαξιλάρια αέρα

Η άνεση είναι ένα από τα στοιχεία που όλες οι μάρκες θέλουν να προσφέρουν στα μοντέλα τους. Το ίδιο ισχύει και για τη Volkswagen, η οποία πριν από λίγο διάστημα παρουσίασε το ID.7, ένα νέο ηλεκτρικό που θα προσφέρει στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες αγορές όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ.
 
Το ID.7 φέρνει μαζί του μια σειρά από καινοτομίες που θα μπορούσαν να το κάνουν το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα νέα καθίσματα ergoActive. Τα προαιρετικά καθίσματα premium ergoActive δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με φυσιοθεραπευτές, ειδικούς ορθοπεδικούς και επιστήμονες από το χώρο του αθλητισμού και ενσωματώνουν 10 μαξιλάρια αέρα στις πλάτες για μασάζ σε βασικά σημεία. Τα καθίσματα έχουν επίσης δύο μεγάλα μαξιλάρια αέρα στη βάση του καθίσματος και η VW λέει ότι αυτά τα μαξιλάρια λειτουργούν εναλλάξ για να ενεργοποιήσουν τη λεκάνη και τη σπονδυλική στήλη μέσω μιας αποκλειστικής λειτουργίας.

Κάνουν μασάζ, ενώ αερίζονται ξεχωριστά σε κάθισμα και πλάτη

Τα καθίσματα του ID.7 διαθέτουν επίσης λειτουργία μασάζ για χαλάρωση και ενεργοποίηση των μυών της πλάτης. Τα καθίσματα αερίζονται επίσης, αλλά το σύστημα είναι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για το μαξιλάρι του καθίσματος και αυτό της πλάτης. Υπάρχει ακόμη και μια αυτόματη λειτουργία που μετρά τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας μεταξύ του καθίσματος του οδηγού και του συνοδηγού και στη συνέχεια υπολογίζει μεμονωμένες ρυθμίσεις κλίματος. 

Μέρος του πακέτου Interior Package Plus

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως τα καθίσματα ergoActive είναι μέρος του προαιρετικού πακέτου Interior Package Plus με τιμή 4.450 ευρώ στη Γερμανία.   

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO