Μια νέα διαδραστική εμπειρία προσφέρει η συνεργασία των Ford Performance και της Microsoft.

Τα Ford GT και GT40 με άλλη ματιά (+vid)

1.938 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσφέρει η συνεργασία του Μουσείου Petersen Automotive, της Ford Performance και της Microsoft.

Μια νέα διαδραστική εμπειρία προσφέρει η συνεργασία των Ford Performance και της Microsoft, τα αποτελέσματα της οποίας προβάλλονται στο Μουσείο Petersen Automotive που έχει έδρα στο Λος Αντζελες.
 
Οι τυχεροί επισκέπτες μπορούν να δουν με μια διαφορετική ματιά το νέο Ford GT αλλά και το GT40 Mark III κατασκευής του 1967 που βρίσκονται εκεί,  μέσω της τεχνολογίας της Microsoft, HoloLens.
 
Χρησιμοποιώντας μια κάσκα εικονικής πραγματικότητας μπορούν να δουν ακόμα και μέσα από το αμάξωμα των αυτοκίνητων, με τις εικόνες να συνοδεύονται ταυτόχρονα και από τις απαραίτητες πληροφορίες. Επιπλέον μπορούν να δουν τα δύο μοντέλα να κινούνται μέσα στην πίστα, ενώ το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να απομονώσει συγκεκριμένα μέρη των αυτοκίνητων π.χ τον κινητήρα, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες από πολλές οπτικές γωνίες.
 
«Το πρόγραμμα HoloLens είναι μια θαυμάσια προσθήκη στο μουσείο, ενώ σκοπεύουμε να συμπεριλάβουμε περισσότερες διαδραστικές οθόνες για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του μουσείου Terry L Karges. «Είμαστε εμπνευσμένοι από την καινοτομία της Microsoft και θέλαμε να συμπεριλάβουμε μια εμπειρία για τους φιλοξενούμενους μας που θα συνδυάσει την ιστορία της Ford με μια προοδευτική νέα τεχνολογία».
«Το Ford GT δεν είναι μόνο ένας αγωνιστικός μύθος, είναι ένα κυλιόμενο εργαστήριο όπου οι μηχανικοί μας μπορούν να προωθήσουν τις νέες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν για άλλα οχήματα της Ford κάποια ημέρα», δήλωσε ο Henry Ford III, διευθυντής μάρκετινγκ της Ford Performance. «Η εμπειρία της Microsoft HoloLens Ford GT στο Μουσείο Petersen είναι ο τέλειος τρόπος για να ζωντανέψει αυτή η ιστορία, αφού οι σχεδιαστές μας σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας για να δημιουργήσουν πιο γρήγορα τα αυτοκίνητα».
 
Δείτε το βίντεο  
 

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO