Τα Jeep Wrangler & Gladiator Jeep Beach φέρνουν νωρίτερα το καλοκαίρι
3 Φωτογραφίες »

Τα Jeep Wrangler & Gladiator Jeep Beach φέρνουν νωρίτερα το καλοκαίρι

3.696 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2024)

- Μόλις 500 Wrangler και 250 Gladiator θα κατασκευαστούν.
- Ενισχυόμενο για off-roading το Gladiator.
- Με τεράστια ελαστικά παντός εδάφους το Wrangler.

Μόλις 500 Wrangler και 250 Gladiator

Μία ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση για τα Wrangler και Gladiator δημιούργησε η Jeep. Η μάρκα της έδωσε την ονομασία «Jeep Beach» και αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 500 Wrangler και 250 Gladiator. Αν και ακόμα είμαστε στο χειμώνα, η Jeep φαίνεται πως έχει στο μυαλό της το καλοκαίρι, προετοιμάζοντας κατάλληλα τόσο το σκληροτράχηλο SUV, Wrangler, όπως και το θηριώδες Pick-up, Gladiator.

Ενισχυόμενο για off-roading το Gladiator

Ξεκινώντας από το δεύτερο, το Gladiator Jeep Beach βασίζεται στο μοντέλο Willys και διαθέτει σκληρή οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και ένα ανθεκτικό κάλυμμα για την καρότσα. Τα αυτοκόλλητα Jeep Beach δίνουν το παρών για να το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα Gladiator, ενώ για να μπορέσει να κινηθεί ακόμα πιο εύκολα σε λάσπη είναι εξοπλισμένο με ελαστικά mud-terrain 32 ιντσών. Στο εσωτερικό οι επιβάτες θα απολαύσουν δερμάτινα καθίσματα Mopar Katzkin με το λογότυπο Jeep Beach, καθώς και οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το infotainment.

Με τεράστια ελαστικά παντός εδάφους το Wrangler

Το Wrangler Jeep Beach 4xe βασίζεται επίσης στην έκδοση Willys και έρχεται με ένα παρόμοιο σύνολο τροποποιήσεων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, εξοπλίζεται με ελαστικά παντός εδάφους 33 ιντσών, αντί για τα 32 του Gladiator.

Για την αγορά των ΗΠΑ

Τόσο το Wrangler Jeep Beach, όσο και το Gladiator Jeep Beach θα είναι διαθέσιμα σε πολλές επιλογές χρωμάτων. Σε ότι  αφορά το κόστος απόκτησης για το πρώτο ορίζεται από 62.290 δολάρια (περίπου 57.500 ευρώ), ενώ για το δεύτερο από 52.390 δολάρια (περίπου 48.300 ευρώ). Όλα τα μοντέλα θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ.  

TI LINGLONG AGORAZO
skoda