Τα πάντα για το diesel

Τα πάντα για το diesel

152.072 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2015)

H απελευθέρωση του diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και η ουσιαστική έναρξη της εμπορικής του παρουσίας στην ελληνική αγορά ΙΧ μετράει ήδη 4 χρόνια. Ωστόσο, το diesel παγκοσμίως υπάρχει από την αρχή της αυτοκίνησης. Οι τεχνολογίες του diesel καλπάζουν και φυσικά υπάρχουν επαγγελματίες, που το «δουλεύουν» χρόνια και μάλιστα σε επαγγελματικά οχήματα, που έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Η γνώμη τους λοιπόν και οι συμβουλές τους ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ. Το diesel service έχει τα δικά του μυστικά, όπως και τα προϊόντα (π.χ. λιπαντικά, πρόσθετα, φίλτρα, αντλίες), που σχετίζονται με τη σωστή λειτουργία των πετρελαιοκινητήρων. Το auto Τρίτη από αυτή τη στήλη θα παρουσιάζει κάθε μήνα προϊόντα και υπηρεσίες για το σωστό diesel service, αλλά και κατάλογο των επαγγελματιών που ξέρουν τα μυστικά του diesel καλύτερα από τον καθένα.

Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να επιτύχουν μέγιστη απόδοση και οικονομία. Καθότι προηγμένοι, όμως, χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στο service τους. Δείτε παρακάτω τα σημεία κλειδιά στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, όταν έρθει η ώρα του service.
H απελευθέρωση του diesel στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας την τελευταία 4ετία είχε ως αποτέλεσμα την «έκρηξη» των πετρελαιοκίνητων οχημάτων στην αγορά. Ενδεικτικά, το 60% των καινούριων οχημάτων που πωλούνται σήμερα είναι diesel. Ταυτόχρονα, το ότι το diesel είναι «μόδα» για μόλις τέσσερα χρόνια, σημαίνει αφενός ότι τα περισσότερα μοντέλα είναι τελευταίας τεχνολογίας, αφετέρου τώρα έχει έρθει η ώρα για το service. Είτε πρόκειται για το «μικρό service», είτε το «μεγάλο».
Για το λόγο αυτό, παρακάτω αναφερόμαστε στα σημεία που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερα προσοχή όταν έρθει η ώρα του service του νέου πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου σας. Σε γενικές γραμμές, πάντως, αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως παρόλο που το diesel είναι «μόδα» τα τελευταία χρόνια, στην αγορά υπάρχουν επαγγελματίες που ειδικεύονται στο service πετρελαιοκίνητων οχημάτων εδώ και χρόνια, από τους οποίους μάλιστα ζητήσαμε να μας αποκαλύψουν τα σημεία που πρέπει να προσέχει ο πελάτης, ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN