H VW δίνει το πρώτο προωθητικό βίντεο του T-Roc, το οποίο βρίσκεται καμουφλαρισμένο στη φάση των δοκιμών.

H VW δίνει το πρώτο προωθητικό βίντεο του T-Roc, το οποίο βρίσκεται καμουφλαρισμένο στη φάση των δοκιμών.

Teaser: VW T-Roc (+video)

4.083 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

H VW ξεκινά το παιχνίδι της αποκάλυψης του νέου της μικρού SUV, του T-Roc, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα πρώτο προωθητικό βίντεο. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το επερχόμενο μοντέλο.

H VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο προωθητικό βίντεο του T-Roc, το οποίο βρίσκεται καμουφλαρισμένο στη φάση των δοκιμών. Σε περίπτωση, πάντως, που θέλετε να δείτε περισσότερα για το μοντέλο, υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό έκαναν το γύρο του κόσμου οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το μοντέλο της VW θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Juke, το Renault Captur, το Peugeot 2008, το Opel Mokka X, το Fiat 500X, το Jeep Renegade και όλα τα άλλα μοντέλα της κλάσης των μικρών SUV.
 
Στηρίζεται στην τελευταία πλατφόρμα MQB A0, στην οποία πατάει το νέο SEAT Ibiza, αλλά και το επερχόμενο νέο VW Polo. Το VW T-Roc θα εξοπλίζεται με τα σύνολα βενζίνης 1.0 και 1.5 TSI, αλλά και τα μοτέρ πετρελαίου 1.6 και 2.0 TDI.
  
Η σχεδιαστική επιρροή από το νέο Tiguan είναι εμφανής, ειδικά από μπροστά, ενώ λιγότερο «συντηρητική» είναι η εικόνα από πίσω. Το σύστημα τετρακίνησης θα είναι διαθέσιμο εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, φυσικά στις πιο ισχυρές εκδόσεις. Στη λίστα του εξοπλισμού εννοείται πως θα ανήκει και το αυτόματο κιβώτιο DSG.
 
Η παγκόσμια πρώτη του νέου T-Roc θα γίνει το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, αν και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Volkswagen να το αποκαλύπτει πλήρως τον επόμενο μήνα. Το εμπορικό του λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda