Το Zeekr 009 Grand δε... μαρτυράει τους VIP επιβάτες του!

2.417 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2024)
Το Zeekr 009 Grand δε... μαρτυράει τους VIP επιβάτες του!
9 Φωτογραφίες »

- Μαυρίζει τα τζάμια του για VIP μετακινήσεις.
- Ξεχωρίζει η οθόνη 4K 43 ιντσών στην καμπίνα!
- Κρατάει μυστικό ποιοι έχουν επιβιβαστεί στην καμπίνα του σβήνοντας όλα τα ίχνη.
- Με 789 άλογα και 700 χλμ. αυτονομία.

Μαυρίζει τα τζάμια του για VIP μετακινήσεις

Πρεμιέρα έκανε όπως αναμένονταν το νέο πολυτελές minivan της Zeekr, 009 Grand. Το νέο μοντέλο διαθέτει αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα προσφέρει πλήθος ανέσεων στην καμπίνα του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του σαν ένα σπίτι!

Το νέο Zeekr 009 Grand, ακολουθεί τα βήματα του 009 που είδαμε στο τέλος του 2022. Εξωτερικά χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη μάσκα και τις 20άρες ζάντες, ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι τα τζάμια του. Σύμφωνα με τη μάρκα αυτά έχουν μια τεχνολογία ηλεκτροχρωμικού με 10 επίπεδα ρύθμισης, με την πιο σκοτεινή ρύθμιση να προσφέρει στα τζάμια διαπερατότητα φωτός 0,5%. Όλα αυτά προσφέρουν την απαραίτητη ιδιωτικότητα για τις VIP μετακινήσεις που θα κληθεί να φέρει εις πέρας το Zeekr 009 Grand.

Ξεχωρίζει η οθόνη 4K 43 ιντσών!

Στο εσωτερικό, ο χώρος για τους πίσω επιβάτες χωρίζεται από το μπροστινό μέρος με ένα διαχωριστικό που εξοπλίζεται με οθόνη 4K LED 43 ιντσών και συνοδεύεται από σύστημα ήχου surround Yamaha 31 ηχείων. Κατά τα άλλα, υπάρχουν δύο μεμονωμένα πίσω καθίσματα που είναι τυλιγμένα με δέρμα ανιλίνης. Διαθέτουν υποπόδια και ρύθμιση 24 κατευθύνσεων, καθώς και λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Τα καθίσματα χωρίζονται από μια κεντρική κονσόλα που διαθέτει οθόνη αφής οκτώ ιντσών. Η κονσόλα φιλοξενεί επίσης αναδιπλούμενα τραπεζάκια και ένα χρηματοκιβώτιο δύο επιπέδων με κωδικό πρόσβασης.

Κρατάει μυστικό ποιοι έχουν επιβιβαστεί στην καμπίνα του

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ένα χώρο 18 λίτρων που διαθέτει δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης καθώς και λειτουργία αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία. Το Zeekr 009 Grand διαθέτει αποκλειστική λειτουργία Privacy Mode. Με το πάτημα ενός κρυστάλλινου διακόπτη, κλείνει όλα τα παράθυρα, ενώ επίσης σκουραίνει τα τζάμια την πανοραμική γυάλινη οροφή. Επίσης, διαθέτει λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Μετά την ολοκλήρωση ενός ταξιδιού, η ενεργοποίηση της λειτουργίας θα διαγράψει τα δεδομένα που συνδέονται με το ταξίδι. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες πλοήγησης και κλήσεων, καθώς και δεδομένα WiFi και Bluetooth.

Με 789 άλογα και 700 χλμ. αυτονομία

Αν και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης περνάει σε δεύτερη μοίρα, αξίζει να σημειωθεί πως το Zeekr 009 Grand εξοπλίζεται με μπαταρία 108 kWh, η οποία τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 789 άλογα. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του ορίζεται στα 702 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο CLTC.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
SEAT