Η Jaguar προχωρά την κατασκευή του νέου crossover της Jaguar το οποίο θα εμπνευστεί σχεδιαστικά από την F-Type και την XJ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jaguar προχωρά την κατασκευή του νέου crossover της Jaguar το οποίο θα εμπνευστεί σχεδιαστικά από την F-Type και την XJ.

Το crossover της Jaguar μέχρι το 2015

2.400 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2013)

Φαίνεται ότι προχωρά η κατασκευή του νέου crossover της Jaguar και σίγουρα θα εμπνευστεί σχεδιαστικά από την F-Type και την XJ, ενώ θα διατίθεται με αρκετές επιλογές κινητήρων, ίσως κι υβριδικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jaguar ετοιμάζει την παραγωγή ενός crossover, το οποίο θα ονομάζεται πιθανότατα XQ ή Q-Type. Το νέο μοντέλο θα είναι μια μίξη πολυτελούς sedan και crossover με κομψή σχεδίαση, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ και μικρούς προβόλους. Μάλιστα τα πρώτα σχέδια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν αρκετά κοινά στοιχεία με την F-Type και την XJ, από την οποία το νέο μοντέλο θα δανείζεται και την πλατφόρμα της (προσαρμοσμένη).Ως προς τα μηχανικά σύνολα, οι φήμες λένε ότι το εν λόγω μοντέλο θα τροφοδοτείται από έναν turbo 2,0 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 240 ίππους. Επίσης αναμένουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο μοτέρ 340 ίππων κι ένα 2,2 λτ. diesel. Σκέψεις εξάλλου υπάρχουν και για μια υβριδική έκδοση όπως η C-X75. Όλοι οι κινητήρες θα μεταφέρουν την κίνηση στον πίσω άξονα ή (ανάλογα με την έκδοση) και στους τέσσερις τροχούς.Τέλος, το λανσάρισμα του Q-Type ή όπως αλλιώς ονομαστεί, προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen