Στο Peugeot Instinct Concept κάνουν ντεμπούτο μια σειρά από νέες έξυπνες τεχνολογίες, ενώ για την κίνησή του είναι υπεύθυνο ένα υβριδικό σύστημα που φορτίζει στην πρίζα και το οποίο έχει συνδυαστική α
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Peugeot Instinct Concept κάνουν ντεμπούτο μια σειρά από νέες έξυπνες τεχνολογίες, ενώ για την κίνησή του είναι υπεύθυνο ένα υβριδικό σύστημα που φορτίζει στην πρίζα και το οποίο έχει συνδυαστική απόδοση 300 ίππων.

To έξυπνο Peugeot

2.915 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2017)

Η Peugeot μέσω του υβριδικού, οδηγικά αυτόνομου, Instinct Concept μας επιδεικνύει μια σειρά από έξυπνες τεχνολογίες που θα εξοπλίζουν τα μελλοντικά της μοντέλα.

To Peugeot Instinct Concept αναμένεται να είναι ένα από τα αστέρια της γαλλικής εταιρείας στην έκθεση της Γενεύης. Στο πρωτότυπο κάνουν ντεμπούτο μια σειρά από νέες έξυπνες τεχνολογίες, ενώ για την κίνησή του είναι υπεύθυνο ένα υβριδικό σύστημα που φορτίζει στην πρίζα και το οποίο έχει συνδυαστική απόδοση 300 ίππων.

Ένα από τα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του Instinct Concept είναι η πλατφόρμα που η εταιρεία ονομάζει «Internet of Things».

Ένα από τα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του Instinct Concept είναι η πλατφόρμα που η εταιρεία ονομάζει «Internet of Things».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ένα από τα προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του Instinct Concept είναι η πλατφόρμα που η εταιρεία ονομάζει «Internet of Things». Το σύστημα λειτουργεί σε συνεργασία με το Samsung Artik Cloud και συγχρονίζεται με τις συσκευές του αυτοκινήτου, ώστε αυτό να μάθει τις συνήθειες του οδηγού και να φτιάχνει από πριν τις παραμέτρους με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Από το οδηγικό set-up ως το φωτισμό, τη θερμοκρασία και τη μουσική.
 
Επιπλέον, το Peugeot Instinct Concept έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τη συμπεριφορά του ανάλογα με το τι θέλει ο οδηγός του. Για παράδειγμα, μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα από το smartwatch όταν ο ιδιοκτήτης επιστρέψει από το γυμναστήριο, ώστε να φροντίσει για μια άνετη και αγχολυτική επιστροφή στο σπίτι. Ακόμα, το GPS του οχήματος συνεργάζεται με το ημερολόγιο, ώστε ο χρήστης να μην χάνει ποτέ ραντεβού.
  
Σημαντικό είναι το γεγονός πως το πρωτότυπο είναι οδηγικά αυτόνομο, αν και ο οδηγός εφόσον το επιθυμεί μπορεί να αναλάβει αυτός τον έλεγχο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του i-Device που βρίσκεται πλάι στην οθόνη των 9,7 ιντσών, η οποία είναι τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα. Τα καθίσματα όταν τα πεντάλ και το τιμόνι δεν λειτουργούν, μπορούν να ξαπλώσουν ώστε οι επιβάτες να ξεκουραστούν, ενώ αν επανέλθει η χειροκίνητη λειτουργία του οχήματος, αυτά επανέρχονται στην πρότερή τους θέση.
 
Εξωτερικά, το Instinct Concept συνδυάζει το στιλ που θυμίζει shooting brake με την υψηλή τεχνολογία. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι πως οι προβολείς του ενσωματώνουν μικρές κάμερες οι οποίες σκανάρουν το δρόμο και συνεργάζονται με τα επικουρικά συστήματα ασφάλειας του οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center