Η ψηφιακή πρόταση του Bruno Arena.

Το επόμενο Τesla Model S;

6.571 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2019)

Λίγα κοινά σημεία θα έχει το τωρινό Μοdel S με την επόμενη γενιά του, αν η Tesla αποφασίσει να του δώσει σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Cybertruck.

To Τesla Cybertruck είναι αδιαμφισβήτητο πως εξέπληξε τους πάντες περισσότερο με την σκληραγωγημένη εξωτερική εμφάνισή του παρά με τις επιδόσεις και τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, πράγμα ασυνήθιστο για μια μάρκα σαν την Tesla που τείνει να ρίχνει το βάρος πιο πολύ στην εξέλιξη της ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Υπεύθυνος για την σχεδίαση του «αγροτικού» της αμερικάνικής μάρκας είναι ο Franz von Holzhausen, ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την σχεδίαση των Model S, Model Y, της ηλεκτρικής νταλίκας που ετοιμάζει η φίρμα αλλά και του δεύτερης γενιάς Roadster. Tι θα γινόταν λοιπόν αν ο von Holzhausen αποφάσιζε να προσφέρει την ίδια «ακραία» σχεδιαστική ταυτότητα και στο επόμενης γενιάς Μοdel S;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλησε να δώσει ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης Bruno Arena μέσω των ψηφιακών εικόνων που δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο Αrena δημιούργησε ένα όχημα που δεν έχει κανένα κοινό σημείο με το τωρινό Μοdel S αλλά περισσότερο μοιάζει σαν μια station wagon έκδοση του Cybertruck. Αν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο είναι ότι τόσο το νέο αυτό δημιούργημα όσο και το ηλεκτρικό pick-up της Tesla είναι εξαιρετικά μεγάλα σε μήκος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στο ψηφιακό αυτό σχέδιο, αν και δεν έχει μεγάλο καπό, το αμάξωμα από τις πρώτες κολώνες και πίσω είναι εξαιρετικά μακρύ. Φωτογραφίες από το εσωτερικό δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλά είμαστε σίγουροι πως θα είναι κάτι παραπάνω από ευρύχωρο.

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ