Το φιλανθρωπικό έργο της Ford συνεχίζεται μέσω της Ford Philanthropy

1.522 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2024)
Το φιλανθρωπικό τμήμα της Ford μετανομάστηκε αλλά οι στόχοι του παραμένουν ίδιοι

Το φιλανθρωπικό τμήμα της Ford μετανομάστηκε αλλά οι στόχοι του παραμένουν ίδιοι

- Έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ από το 1949 μέχρι σήμερα
- Μετονομάζει το φιλανθρωπικό της τμήμα έπειτα από 75 έτη αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι
- Στην ανταπόδοση στάθηκε η πρόεδρος της Ford Philanthropy

Έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ από το 1949 μέχρι σήμερα

Από το 1949, η Ford και το φιλανθρωπικό της τμήμα, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Μόνο για το 2023, το ποσό που κατάφερε να μαζευτεί ήταν πάνω από 68 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο παρασχέθηκε για βοήθεια σε τρεισήμισι εκατομμύρια ανθρώπους!

Μετονομάζει το φιλανθρωπικό της τμήμα έπειτα από 75 έτη αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι

Τι κι αν μετά από 75 έτη η Ford αποφάσισε να μετονομάσει το φιλανθρωπικό της τμήμα από Ford Fund σε Ford Philanthropy, το δίκτυο συνεργατών, το μοντέλο, καθώς και οι στόχοι της αμερικάνικης εταιρείας παραμένουν σταθεροί. Μαζί με την «μητρική», Ford Motοr Company, η Ford Philanthropy συνεχίζει να επενδύει στην εξεύρεση μοναδικών λύσεων οι οποίες αφορούν τις κοινωνικές ανάγκες.

Στην ανταπόδοση στάθηκε η πρόεδρος της Ford Philanthropy

Η Mary Culler, πρόεδρος της Ford Philanthropy, εν μέσω της συγκεκριμένης μετανομασίας, δήλωσε ως εξής: «Η ανταπόδοση ανέκαθεν αποτελούσε μέρος των αξιών της εταιρείας μας. O επαναπροσδιορισμός αντανακλά την πλούσια ιστορία μας και κυρίως, το βασικό στόχο της συνεργασίας με κοινότητες, έτσι ώστε να βοηθήσουμε κόσμο να προχωρήσει μπροστά. Είτε αυτό έχει να κάνει με την παροχή φαγητού σε οικογένειες, είτε με την παροχή ενίσχυσης σε όσους έχουν ανάγκη μετά από μια καταστροφή, ακόμη και το να παρέχουμε ευκαιρίες καριέρας σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. Στην Ford Philanthropy, παραμένουμε πάντα παθιασμένοι με το να συνεργαζόμαστε με όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην ισότητα και την πρόοδο».

Mercedes
OPEL