Η ώρα των αποφάσεων για την Bentley πλησιάζει. Αν το πρωτότυπο EXP 10 Speed 6 τελικά πάρει το ΟΚ, θα τοποθετηθεί στη γκάμα της φίρμας κάτω από την Continental GT και θα διαθέτει εκδόσεις coupe και cab
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ώρα των αποφάσεων για την Bentley πλησιάζει. Αν το πρωτότυπο EXP 10 Speed 6 τελικά πάρει το ΟΚ, θα τοποθετηθεί στη γκάμα της φίρμας κάτω από την Continental GT και θα διαθέτει εκδόσεις coupe και cabrio.

Το μικρό coupe της Bentley

3.398 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2016)

Πλησιάζει η ώρα που στην Bentley θα πάρουν την τελική απόφαση για το αν θα εντάξουν στη γκάμα τους ένα μικρότερο coupe μοντέλο από την Continental GT. Αν θα φτιάξουν, δηλαδή, την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου EXP 10 Speed 6.

Οι άνθρωποι της Bentley ανακοίνωσαν πως σύντομα θα λάβουν την τελική τους απόφαση για το αν το πρωτότυπο EXP 10 Speed 6, θα περάσει στην παραγωγή. Θυμίζουμε πως το εν λόγω concept παρουσιάστηκε στην περσινή έκθεση της Γενεύης και αντιπροσωπεύει το όραμα των Βρετανών για ένα μικρότερο coupe όχημα.Η υποδοχή του EXP 10 Speed 6 από το κοινό υπήρξε ιδιαίτερα θερμή από την πρώτη στιγμή, με τον CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer, να μεταφέρει λόγια πελατών της φίρμας που έλεγαν «μην αλλάξετε τίποτα, απλά φτιάξτε το».Η ώρα των αποφάσεων για την Bentley πλησιάζει, που πρέπει να αποφασίσει τι τελικά θα κάνει. Αν το πρωτότυπο τελικά πάρει όπως όλα δείχνουν το ΟΚ, θα τοποθετηθεί στη γκάμα της φίρμας κάτω από την Continental GT και θα διαθέτει αρχικά coupe αμάξωμα, με την έκδοση cabrio να ακολουθεί.Ακόμα όμως και αν όλα πάνε καλά, θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε το αμάξι στο δρόμο, καθώς όπως είπε και ο κος Durheimer, θα λανσαριστεί πρώτα η επόμενη γενιά της Continental GT. Αν λοιπόν υπολογίσουμε πως το μεγάλο coupe είναι προγραμματισμένο για το τέλος του 2017, το μικρότερο θα πρέπει να το αναμένουμε το 2018 ή το 2019.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η έκδοση παραγωγής της EXP 10 Speed 6 θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MSB που εξέλιξε η Porsche. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Bentley, Kevin Rose.

Ακόμα και αν όλα πάνε καλά, θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε το αμάξι στο δρόμο, καθώς θα λανσαριστεί πρώτα η επόμενη γενιά της Continental GT. Θα πρέπει, δηλαδή, να το αναμένουμε το 2018 ή το 2019.

Ακόμα και αν όλα πάνε καλά, θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε το αμάξι στο δρόμο, καθώς θα λανσαριστεί πρώτα η επόμενη γενιά της Continental GT. Θα πρέπει, δηλαδή, να το αναμένουμε το 2018 ή το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL