Το νέο Volkswagen ID.7 αποκαλύφθηκε!
4 Φωτογραφίες »

Το νέο Volkswagen ID.7 αποκαλύφθηκε!

3.721 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2023)

Οι πρώτες εικόνες που αποκαλύπτουν το ηλεκτρικό Volkswagen ID.7 έκαναν την εμφάνισή τους, παρουσιάζοντας επί της ουσίας το χωρίς ρύπους σεντάν της γερμανικής μάρκας.

Πρώτες εικόνες για την αγορά της Κίνας

Πριν από λίγες ημέρες η Volkswagen είχε δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από το καμουφλαρισμένο ID.7, ωστόσο σήμερα το χωρίς ρύπους σεντάν έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του για την αγορά της Κίνας, αποτελώντας επί της ουσίας τον ηλεκτρικό αντικατάσταση του Passat.

Ντεμπούτο στις 18 Απριλίου

Αν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του VW ID.7 είναι προγραμματισμένα στις 18 Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, ο σχεδιασμός του μοντέλου παραγωγής αποκαλύφθηκε μέσω του γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εσωτερικών της Κίνας. Έτσι έχουμε μία πολύ καλή οπτική στο τι να περιμένουμε από το ID.7, όταν αυτό θα έρθει στις αγορές της Ευρώπης.

Με την ονομασία ID.7 Vizzion στην Κίνα

Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες, το στυλ του ID.7 παραγωγής ενσωματώνει στοιχεία από τα πρωτότυπα ID.Aero, ID.Vizzion και ID.Space Vizzion. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η ονομασία του μοντέλου για την κινεζική αγορά είναι «ID.7 Vizzion» και όχι απλώς «ID.7», αν και παραμένει ασαφές εάν αυτό θα ισχύει και σε άλλες αγορές.

Δεν κρύβει εκπλήξεις ο εξωτερικός σχεδιασμός

Εξωτερικά το ID.7 εξοπλίζεται από λεπτά φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω, που ρέουν από τη μία άκρη στην άλλη. Ο μπροστινός προφυλακτήρας, χαμηλά στο κέντρο έχει ένα μεγάλο αεραγωγό, ενώ ως συνήθως, οι χειρολαβές των θυρών είναι χωνευτές στο αμάξωμα για καλύτερη αεροδυναμική. Όπως βλέπουμε για την αγορά της Κίνας η VW θα προσφέρει τέσσερα διαφορετικά σχέδια ζαντών και διάφορα χρώματα για το εξωτερικό μέρος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test