To Dendrobium πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αγωνιστικό.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Dendrobium πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αγωνιστικό.

Tο νέο υπερ-αυτοκίνητο

4.006 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2017)

To Dendrobium, το νέο υπερ-αυτοκίνητο της Vanda Electrics παρουσιάστηκε στη Γενεύη και αν οι κριτικές είναι καλές θα πάει για παραγωγή.

Η Vanda Electrics παρουσίασε αυτό το θηρίο σε συνεργασία με την Williams, όσον αφορά στη τεχνολογία και τα μηχανικά του μέρη. To Dendrobium πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αγωνιστικό, διθέσιο, μινιμαλιστικού χαρακτήρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του μέρος, φτιαγμένο κυρίως από άνθρακα.

Oi δυο πόρτες του και η οροφή του ανοίγουν προς τα πάνω.

Oi δυο πόρτες του και η οροφή του ανοίγουν προς τα πάνω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο εσωτερικό του, διακρίνεται το αναπαυτικό κάθισμα του οδηγού, χρώματος κόκκινου, που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το μαύρο χρώμα όλης της υπόλοιπης καμπίνας. Επίσης, δεν υπάρχουν καθρέφτες ,αλλά πλαϊνές κάμερες που μεταδίδουν ό,τι βλέπουν σε μια κεντρική ψηφιακή οθόνη. Αυτή, περιτριγυρίζεται από πολλά κουμπάκια ελέγχου, όλα τους σε εξάγωνη μορφή.
 
Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, πρόκειται φυσικά για ένα πολύ μυώδες αυτοκίνητο, με τις δυο πόρτες του και την οροφή του να ανοίγουν προς τα πάνω. Εκτός των άλλων, εντύπωση προκαλούν και τα πίσω φανάρια που γίνονται ένα και αγκαλιάζουν όλο το πίσω μέρος του Dendrobium.

Τα ακριβή νούμερα δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή αλλά η Vanda διαρρέει ότι έχει μέγιστη ταχύτητα τα 322 χλμ/ώρα και φτάνει τα 0-96 σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Η έγκριση για την παραγωγή του αυτοκινήτου δεν έχει δοθεί γιατί οι άνθρωποι της Vanda περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις πρώτα, πριν δώσουν το πράσινο φως για έναρξη παραγωγής κοντά στο 2020.

Πώς σου φαίνεται; Θα ήθελες να το δεις να μπαίνει σε παραγωγή;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

POIA VREDESTEIN AGORAZO
4green