WRC Κροατίας: Κληρονόμος ο Evans μετά το ατύχημα του Neuville
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Κροατίας: Κληρονόμος ο Evans μετά το ατύχημα του Neuville

3.756 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2023)

Ο Elfyn Evans βρέθηκε να ηγείται της κατάταξης στο Rally Κροατίας, πλησιάζοντας σε μια άπιαστη νίκη, μετά την εγκατάλειψη του Thierry Neuville το πρωινό του Σαββάτου. Όλα αυτά στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Craig Breen.

Πρώτος ο Evans στο Rally Κροατίας

Το Rally Κροατίας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally, που στιγματίστηκε από την τραγική απώλεια του Craig Breen, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα λίγες ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια δοκιμών για τον αγώνα. Με τη ζωή να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, παρά τα δυσάρεστα γεγονότα, η αγωνιστική δράση ξεκίνησε τα προηγούμενα 24ωρα στην Κροατία μέσα σε βαρύ κλίμα.

Ο Elfyn Evans βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, μετά το τέλος του σαββατιάτικου σκέλους, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και ως κληρονομιά από τον Thierry Neuville, καθώς ο Βέλγος rally man είχε μια άτυχη στιγμή στην ειδική διαδρομή «Ravna Gora - Skrad», όταν το πίσω μέρος του Hyundai i20 N γλίστρησε και κατέληξε να χτυπήσει σε τσιμεντένιο τοιχάκι προκαλώντας ζημιές στην ανάρτηση του αγωνιστικού. Έτσι, ο Neuville που την Παρασκευή ήταν πρωτοπόρος της κατάταξης με διαφορά 5,7 δλ. από τον Ουαλό rally man και σήμερα είχε ανοίξει και άλλο την ψαλίδα σε διψήφια νούμερα στις πρωινές ασφάλτινες ειδικές στα βουνά πάνω από το Ζάγκρεμπ, εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο στον Evans. Σημειώστε πως ο Evans έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις μία ειδική μέχρι στιγμής, ενώ τις περισσότερες -επτά στον αριθμό- έχει νικήσει ο Sebastian Ogier.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO