WRC Rally Εσθονίας 2023: Κέρδισε 15 στις 21 ειδικές ο Rovanpera
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Rally Εσθονίας 2023: Κέρδισε 15 στις 21 ειδικές ο Rovanpera

3.723 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2023)

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε τις 15 από τις 21 ειδικές διαδρομές στην Εσθονία, μεταξύ των οποίων και την Power Stage, παίρνοντας μια εμφατική νίκη, τη δεύτερη για φέτος. Πίσω του δύο πληρώματα της Hyundai με οδηγούς τους Thierry Neuville και Esapekka Lappi.

Εμφατική νίκη για τον Rovanpera στην Εσθονία

Το σημερινό τελευταίο σκέλος του Rally Εσθονίας, που αποτελεί τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally, βρήκε στην πρώτη θέση της κατάταξης τον πρωταθλητή Kalle Rovanpera, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του για φέτος και τρίτη διαδοχική νίκη στην Εσθονία, έχοντας διαφορά σχεδόν ενός λεπτού από το δεύτερο πλήρωμα.

Ο Φινλανδός rally man συνέχισε το χθεσινό του σερί νικών, καθώς κέρδισε και τις τέσσερις ειδικές διαδρομές της Κυριακής. Σημειωτέον πως και χθες είχε αντίστοιχη επίδοση, κάτι που σημαίνει πως σημείωσε ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές από την SS9 και έπειτα, μέχρι την 21η ε.δ.. Έτσι, ο Rovanpera πήρε στις αποσκευές του τη μέγιστη συγκομιδή που θα μπορούσε και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα οδηγών με 170 βαθμούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER