WRC Rally Φινλανδίας: Ο Evans διατηρεί ελπίδες για πρωτάθλημα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Rally Φινλανδίας: Ο Evans διατηρεί ελπίδες για πρωτάθλημα

5.434 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2023)

Ο Elfyn Evans κέρδισε το Rally Φινλανδίας, το οποίο στιγματίστηκε από τις εγκαταλείψεις των Kalle Rovanpera, Ott Tanak και Esapekka Lappi, και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του να διεκδικήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

O Evans μείωσε την ψαλίδα από τον Rovanpera στη βαθμολογία

Σε πάρτυ εξελίχθηκε το Rally Φινλανδίας για τον Elfyn Evans, ο οποίος μπορεί να «κληρονόμησε» την πρώτη θέση από τον Kalle Rovanpera που εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από ντεραπάρισμα την Παρασκευή, αλλά κατάφερε ένα σερί επτά κερδισμένων ειδικών διαδρομών το Σάββατο και έτσι εγκαθίδρυσε την κυριαρχία του, όντας τελικά ταχύτερος κατά 39,1 δλ. από τον δεύτερο Thierry Neuville.

Μάλιστα, ο Ουαλός rally man πήρε τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών από το φινλανδικό rally, καθώς κέρδισε και την Power Stage και έτσι μένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου, όντας 25 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Rovanpera. Σημειώστε πως πριν από τη Φινλανδία, ο Rovanpera είχε προβάδισμα 55 βαθμών. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, οι επιδόσεις των πληρωμάτων των αγωνιστικών GR Yaris Rally1 Hybrid έκαναν την Toyota Gazoo Racing να υπερτερεί κατά 67 βαθμούς έναντι της Hyundai Motorsport.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER