WRC Rally Safari: Μπρά-ντε-φερ ανάμεσα σε Ogier και Rovanpera
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Rally Safari: Μπρά-ντε-φερ ανάμεσα σε Ogier και Rovanpera

4.020 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2023)

Η Toyota έχει τέσσερα πληρώματα στις πρώτες τέσσερις θέσεις της κατάταξης και υπάρχει κόντρα για τη νίκη στο Safari της Κένυας ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ogier και τον Rovanpera (+16,7 δλ.).

Προσωπική υπόθεση Toyota το Rally Safari: 4 πληρώματα στις πρώτες θέσεις

Το σαββατιάτικο σκέλος ενός από τα σκληρότερα rally του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διαδραματίζεται στο ανάγλυφο της Κένυας βρίσκει τον Sebastian Ogier να ηγείται της κατάταξης μετά από 13 ειδικές διαδρομές έχοντας πίσω του, σε απόσταση αναπνοής, τον ομόσταβλό του, Kalle Rovanpera. Ο Γάλλος πολυπρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει σήμερα δύο από τις έξι ε.δ., ενώ συνολικά στον αγώνα έχει σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στις έξι από τις δεκατρείς. Ο νεαρός Φινλανδός από την άλλη ήταν γρηγορότερος σε 4 ε.δ. συνολικά στον αγώνα και βρίσκεται πίσω από τον Ogier κατά 16,7 δλ. με το αυριανό πρόγραμμα να περιλαμβάνει 6 ειδικές στη νότια πλευρά της λίμνης Naivasha.



Σε κάθε περίπτωση, η Toyota Gazoo Racing βρίσκεται με τέσσερα πληρώματα στις τέσσερις πρώτες θέσεις (σ.σ. πέρυσι η Toyota είχε το 1-2-3-4 στον τερματισμό), καθώς πίσω από τους δύο διεκδικητές της νίκης βρίσκονται οι Elfyn Evans και Takamoto Katsuta, οι οποίοι μάχονται για την τρίτη θέση, όντας σχεδόν 2,5 λεπτά πιο πίσω. Ο Ιάπωνας rally man βρίσκεται -και αυτός- 16,7 δλ. πίσω από τον Ουαλό teammate του, χρονική απόσταση ίση με εκείνη των δύο πρώτων πληρωμάτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER