Αυτή είναι η νικήτρια των ελαστικών Falken του Autotriti Newsletter!

1.452 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2024)
Αυτή είναι η νικήτρια των ελαστικών Falken του Autotriti Newsletter!

Είσαι συνδρομητής στο Newsletter του Autotriti; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Ελαστικά που πέρασαν τα TESTS! Αν δεν είσαι, συνδρομητής, γράψου, δωρεάν, με 1 κλίκ εδώ Εγγραφείτε με 1 κλίκ εδώ

Κάθε μήνα, δοκιμάζουμε όλα τα ελαστικά της αγοράς. Τα ελαστικά αυτά που περνούν τις δοκιμασίες του Autotriti Test Center και ουσιαστικά παραμένουν καινούργια, στη συνέχεια ή επιστρέφονται στην εταιρεία τους ή προσφέρονται ως ΔΩΡΟ σε τυχερούς αναγνώστες μας!
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ήταν συνδρομητές του Autotriti Newsletter και είχαν ενεργή παρουσία (κλίκαραν πάνω στα μισά newsletter που έφταναν στο email τους μέσα στο 15νθήμερο του διαγωνισμού). Στην συνέχεια ακολούθησε η απαραίτητη, ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία ανέδειξε και τη νικήτρια του διαγωνισμού.
Νικήτρια είναι η Γιώτα Κοντολάτη! Κερδίζει μια τετράδα ελαστικών Falken (τα EuroAll Season AS210 σε διάσταση 215/55 R17). Της ευχόμαστε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Η δήλωση της νικήτριας:

«Ευχαριστώ πολύ το autotriti.gr για αυτό το δώρο που ήρθε στην στιγμή που το χρειαζόμουν. Πάντα επιτυχίες».
 
Σας ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχατε και συνεχίστε να παρακολουθείτε το Autotriti και το Autotriti Newsletter για περισσότερους διαγωνισμούς! Αν δεν είσαι, συνδρομητής, γράψου, δωρεάν, με 1 κλίκ εδώ Εγγραφείτε με 1 κλίκ εδώ
 

ford
skoda