Mέσα στο 2012 θα δούμε και την κάμπριο έκδοση αμαξώματος του Citroen DS3 (κατασκοπευτική ηλεκτρικά επεξεργασμένη εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mέσα στο 2012 θα δούμε και την κάμπριο έκδοση αμαξώματος του Citroen DS3 (κατασκοπευτική ηλεκτρικά επεξεργασμένη εικόνα).

Και κάμπριο το Citroen DS3

(9/5/2012)

Η έντονη προσωπικότητα, το νεανικό στυλ και οι δυνατότητες για εξατομικευμένες επιλογές που έχει το DS3 σίγουρα κάνουν μια κάμπριο έκδοση να του ταιριάζει πολύ. Την αποκαλύπτουμε σε αποκλειστικότητα.

Όταν παρουσιάστηκε το DS3 προκάλεσε αίσθηση. Το μικρό μοντέλο της Citroen ξεχώρισε αμέσως για τον έντονο χαρακτήρα και το νεανικό και δυναμικό στυλ που έχει, ταυτόχρονα με το premium ύφος. Επί της ουσίας, ακριβώς σε αυτά τα στοιχεία θα συνεχίσει να επενδύει η γαλλική φίρμα προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το εμπορικό προφίλ του DS3, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά μια κάμπριο έκδοση αμαξώματος. Αποκαλύπτουμε τώρα το μικρό γαλλικό κάμπριο μέσω της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης εικόνας που μας έστειλαν οι κατάσκοποί μας από το εξωτερικό. Με μαλακή οροφή Το βασικό στοιχείο στο ανοιχτό Citroen DS3 δεν είναι άλλο από τη μαλακή υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή που θα χρησιμοποιήσει. Αυτή εκτιμάται πως του ταιριάζει πολύ αφού «δένει» αρμονικά με τον σπορτίφ και αλλά και διακριτικά premium χαρακτήρα του. Μοτέρ 1,6 λίτρων ισχυρά και φιλικά προς το περιβάλλον Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τα μηχανικά σύνολα του ανοιχτού 4θέσιου DS3, εκτιμάται πως η γκάμα του γαλλικού μοντέλου δεν θα διαφοροποιείται ουσιαστικά από τις χατσμπακ εκδόσεις που γνωρίζουμε ήδη. Ουσιαστικά, το στυλάτο DS3 Cabrio θα το δούμε με μοτέρ βενζίνης τούρμπο άμεσου ψεκασμού 1,6 λίτρων ισχύος 156 ίππων, η μέση κατανάλωση του οποίου θα βρίσκεται (βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών) λίγο κάτω από τα 7,0 λτ./100 χλμ. Επίσης, δεν αποκλείεται με το κάμπριο αμάξωμα να δούμε και την ισχυρότερη έκδοση του DS3 παραγωγής με τον ίδιο κινητήρα και ισχύ διαμορφωμένη κοντά στους 200 ίππους (όπως το συλλεκτικό DS3 Racing). Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για το DS3 Cabrio η παρουσίαση του οποίου εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
peugeot