Το Corsa ecoFLEX δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ οι diesel εκδόσεις του αποτελούν, πλέον, το 65% των πωλήσεων του.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Corsa ecoFLEX δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ οι diesel εκδόσεις του αποτελούν, πλέον, το 65% των πωλήσεων του.

Μια νέα «ECOera»...από την Opel

(23/5/2012)

Από τις diesel και LPG εκδόσεις των δημοφιλών, Corsa, Astra, Insignia, Meriva, μέχρι το ηλεκτρικό Ampera, πήραμε μια ολοκληρωμένη «γεύση» από όλα και αναφέρουμε.

Tα περισσότερα μοντέλα της Opel φιγουράρουν, εδώ και καιρό, στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας τους στην Ελλάδα. Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία, αφού το ευρωπαϊκό παρακλάδι της GM διαθέτει, αυτή τη στιγμή και στην ελληνική αγορά, μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες μοντέλων, τόσο ταξικά, όσο και ενεργειακά. Πράγμα που σημαίνει ότι η Opel όχι μόνο έχει ανταγωνιστική παρουσία στις περισσότερες δημοφιλείς κατηγορίες, αλλά και τα μοντέλα της πλαισιώνονται με πλήθος επιλογών κίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αυτό ορίζεται από τους σύγχρονους κινητήρες βενζίνης με τούρμπο, από εξίσου σύγχρονους και
οικονομικούς κινητήρες diesel, αλλά και κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG). Έτσι οι ανάγκες των καταναλωτών καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις περιστάσεις. Οι εκδόσεις πετρελαίου και LPG των μοντέλων της, πιο συγκεκριμένα, ορίζουν (στις περισσότερες περιπτώσεις) την γκάμα ecoFLEX που υπόσχεται απόδοση και οικονομία. Στην σύντομη επαφή που είχαμε προσφάτως με μοντέλα της γκάμας ecoFLEX της Opel είχαμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε συλλογικά του λόγου το αληθές. Τότε είχαμε και την ευκαιρία να βρεθούμε για λίγο, για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος, πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Opel Ampera, που μεταφέρει τις υποσχέσεις της Opel για απόδοση και οικονομία στο μέλλον, με ένα προηγμένο αλλά πραγματικό project αυτοκίνησης.

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
4green