Εντυπωσιακά τα στοιχεία από την έρευνα του Διεθνή Οργανισμού Ενέργειας.

Εντυπωσιακά τα στοιχεία από την έρευνα του Διεθνή Οργανισμού Ενέργειας.

1,7 δις αυτοκίνητα έως το 2035!

1.996 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2012)

Στην εντυπωσιακή πρόβλεψη ότι έως το έτος 2035, θα κυκλοφορούν περίπου 1,7 δισεκατομμύρια αυτοκίνητα στους δρόμους του πλανήτη, καταλήγει σχετική έρευνα του Διεθνή Οργανισμού Ενέργειας (International Energy Agency).

Σύμφωνα με την εν λόγω στατιστική έρευνα και παρά τη μεγάλη οικονομική ύφεση, η συνεχής άνοδος των πωλήσεων αυτοκινήτων σε δύο από τις πολυπληθέστερες χώρες της Γης, όπως η Κίνα και η Ινδία, θα εκτοξεύσει μέσα στα επόμενα 30 χρόνια το συνολικό αριθμό, σε περίπου 1,7 δισεκατομμύρια αυτοκίνητα. Ενδεικτικά για την Κίνα, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας προβλέπει ότι από τα 60 εκατομμύρια αυτοκίνητα, που κυκλοφορούν σήμερα, ο αριθμός θα εκτοξευτεί στα 400 (!), έως το 2035.
Αντίστοιχα, πέρσι στην Ινδία κυκλοφορούσαν 14 εκατομμύρια αυτοκίνητα, αλλά με τους ρυθμούς ανάπτυξης της αγοράς της, ο αριθμός θα φτάσει στα 160 εκατομμύρια το 2035! Ο Οργανισμός εκτιμά, επίσης, ότι μέχρι το προαναφερόμενο έτος, ένα 4% θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, ένα 20% υβριδικά και ένα 3% θα λειτουργούν με φυσικό αέριο.
Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί θεαματικά, λόγω της αύξησης των αριθμών των αυτοκινήτων την τελευταία 20ετία, το επίπεδο εκπομπών ατμοσφαιρικών ρύπων, έχει αυξηθεί κατά 50%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER