Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Victor Orban και ο πρόεδρος της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, με την πρώτη CLA παραγωγής.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Victor Orban και ο πρόεδρος της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, με την πρώτη CLA παραγωγής.

Ξεκίνησε η παραγωγή της Mercedes CLA

4.525 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2013)

H Mercedes-Benz γιόρτασε δεόντως την έναρξη παραγωγής της ολοκαίνουριας CLA, από το εργοστάσιό της στο Kecskemet της Ουγγαρίας.

Η πρώτη CLA, προϊόν παραγωγής από τη νεότευκτη (μόλις 10 μήνες σε λειτουργία) μονάδα της Mercedes-Benz στην Ουγγαρία, είναι πλέον γεγονός. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία γιόρτασε με ανάλογο τρόπο το γεγονός, παρουσία του Ούγγρου πρωθυπουργού Victor Orban, αλλά και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της, Dr. Dieter Zetsche.
Η νέα CLA θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μέσα στον Απρίλιο του 2013 και θα ακολουθήσει, το φθινόπωρο, το λανσάρισμά της και στην αγορά των ΗΠΑ. Με διαστάσεις που περιορίζονται σε 4,63 μ. μήκος 1,777 μ. πλάτος και 1,437 μ. ύψος, η... μικρή CLS εντυπωσιάζει για τη σχεδίαση των επιφανειών της, που της εξασφαλίζουν έναν εκπληκτικό αεροδυναμικό συντελεστή 0,22, επίδοση μοναδική στο σύνολο των αυτοκινήτων παραγωγής! Προσανατολισμένη στην οδηγική απόλαυση, η η CLA διαθέτει γόνατα McPherson στον μπροστινό άξονα και ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω, ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, ενώ υπάρχουν και δύο επιλογές ρύθμισης του πλαισίου και της ανάρτησης: η comfort και η sport, που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά δύο εκατοστά μπροστά και κατά 1,5 εκ. πίσω. 
Αναφορικά με τους κινητήρες, όπως είναι φυσικό, η CLA θα μοιράζεται σε μεγάλο βαθμό τα ίδια μηχανικά σύνολα με την A-Class. Διαθέτει στις προαιρετικές επιλογές της πανοραμική ηλιοροφή, ενώ στο εμπνευσμένο από την A-Class εσωτερικό της, κυριαρχεί το σύστημα Command με οθόνη 5,8 ιντσών και το οποίο, προαιρετικά, εμπλουτίζεται με Multimedia package, που περιλαμβάνει κορυφαίο ηχοσύστημα της Harman/Kardon, GPS navigation, διζωνικό κλιματισμό και θερμαινόμενα καθίσματα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER