Η Monisha Kaltenborn αναμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα του και από τους οδηγούς της για το φετινό πρωτάθλημα F1.

Η Monisha Kaltenborn αναμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα του και από τους οδηγούς της για το φετινό πρωτάθλημα F1.

Sauber: Ο Hulkenberg θα κάνει τη διαφορά

1.689 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2013)

H Monisha Kaltenborn έχει σπουδαίες βλέψεις για τον οδηγό της, Nico Hulkenberg, για τη φετινή αγωνιστική σεζόν με τη βοήθεια πάντα των μηχανικών και των νέων αναβαθμίσεων.

Παρόλο που η Sauber είχε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο πέρυσι, δεν πήραν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν. Ωστόσο, η Monisha Kaltenborn (πρόεδρος και τεχνική διευθύντρια της ομάδας) πιστεύει ότι ο Nico Hulkenberg θα φέρει τη διαφορά φέτος και θα ανεβάσει στην γενική κατάταξη την ομάδα της Sauber. 
«Περιμένουμε από αυτόν (Hulkenberg) να διατηρήσει την καλή του επίδοση και με τη συνεργασία των μηχανικών να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τη φετινή σεζόν» αναφέρει η Kaltenborn. Επίσης, η πρόεδρος θεωρεί ότι η ομάδα της είχε ένα καλό ξεκίνημα το 2012 και γιαυτό είναι σίγουρη ότι φέτος θα κερδίσει ακόμα καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη των ομάδων. Το μονοθέσιο φυσικά δε θα μείνει στην κατάσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε, αλλά θα αναβαθμίζεται διαρκώς κατά τη διάρκεια της σεζόν για καλύτερα αποτελέσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
kia