Τα πέντε μονοθέσια της HRT πουλήθηκαν σε μια ισπανική εταιρεία μεταχειρισμένων και στην Pirelli.

Τα πέντε μονοθέσια της HRT πουλήθηκαν σε μια ισπανική εταιρεία μεταχειρισμένων και στην Pirelli.

Τι απέγινε η HRT;

2.281 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2013)

Η τελευταία αγωνιστική σεζόν της HRT ήταν πέρυσι, όταν δεν μπορούσε η μικρή ισπανική ομάδα να ανταπεξέλθει οικονομικά και σταμάτησε τη συμμετοχή της στo πρωτάθλημα της Formula 1.

Τι απέγιναν όμως τα μονοθέσιά της; Σύμφωνα με ξένες δημοσιογραφικές πηγές, 4 μονοθέσια πουλήθηκαν σε μια ισπανική εταιρεία που ειδικεύεται στα μεταχειρισμένα εξαρτήματα αγωνιστικών αυτοκινήτων, ενώ το πέμπτο μονοθέσιο αγοράστηκε από την Pirelli. Ο υπεύθυνος της ισπανικής εταιρείας, Teo Martin, παρέλαβε τα 3 μονοθέσια της HRT του 2012, εκτός από τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων, καθώς το μονοθέσιο του 2011 και τον εξοπλισμό του γκαράζ. 
Ο εκπρόσωπος της Pirelli δήλωσε ότι η εταιρεία ελαστικών θα βάψει το μονοθέσιο στα χρώματα της Pirelli (μαύρο-κίτρινο) και θα το χρησιμοποιεί για τις παρουσιάσεις των νέων ελαστικών της.
Όσο για την ομάδα της HRT, φήμες ήθελαν την ισπανική ομάδα να βρίσκει Αμερικανούς και Καναδούς επενδυτές, αλλά όπως φαίνεται η κακή οικονομική κατάστασή της δεν θα μπορέσει να ανάκαμψη, κάτι που σημαίνει το τέλος της HRT στη Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto