Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει σήμερα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει σήμερα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

1.390 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2013)

Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό σιδηρόδρομο.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Χειρόφρενο τραβούν και τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 8 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Κανονικά θα λειτουργούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός, λόγω της επιστράτευσης των εργαζομένων. Τα δρομολόγια ωστόσο του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών.
Λιμάνια
Τη συμμετοχή της στην απεργία έχουν αποφασίσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ, όπως και η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών πλοίων (ΠΕΠΡΝ).
Οι αεροπορικές μεταφορές
Τροποποιήσεις αναμένονται στο πρόγραμμα των αεροπορικών πτήσεων εξαιτίας των στάσεων εργασίας που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας από τις 6 έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER