O Sergio Perez τερμάτισε στην 9η θέση στον αγώνα της Μαλαισία, συλλέγοντας τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς.

O Sergio Perez τερμάτισε στην 9η θέση στον αγώνα της Μαλαισία, συλλέγοντας τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς.

Ευχαριστημένη η McLaren με τον Perez

2.085 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2013)

Ο επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του οδηγού του, Sergio Perez, βέβαια έχει ακόμα δρόμο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Ο Sergio Perez πέρασε φέτος στο στρατόπεδο της McLaren και ήταν τόσο ενθουσιασμένος πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν, δηλώνοντας βαρύγδουπες υποσχέσεις. Παρά το «φτωχό» σε αναβαθμίσεις μονοθέσιο της McLaren, ο Μεξικανός κατάφερε να συλλέξει τους πρώτους του πόντους στην Μαλαισία όπου τερμάτισε στην 9η θέση. Γι αυτό το λόγο, ο Martin Whitmarsh είναι πολύ ικανοποιημένος από τον πιλότο του, αλλά θεωρεί ότι έχει ακόμα δρόμο για να προσαρμοστεί πλήρως.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την αρχή του (Sergio Perez), αφού κατάφερε να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη αρχή για μας. Έμεινε ψύχραιμος και ήταν πολύ συνεργάσιμος με την υπόλοιπη ομάδα, παρά την πίεση που υπήρχε. Όσον αφορά στην οδήγησή του, δεν έκανε κανένα λάθος και οδήγησε όσο καλά θα μπορούσε κανείς να οδηγήσει» δήλωσε –εμφανώς- ευχαριστημένος ο Martin Whitmarsh.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
ΜΟΤΟ